Πρωταγωνιστής στην Καραμπάγκ ο Ενρίκε

Από sdna.gr:Για τον επόμενο χρόνο, ο Πέδρο Ενρίκε θα φοράει την φανέλα της Καραμπάγκ με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, έχοντας την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην φάση των ομίλων του Champions League.
Πηγή: sdna.gr
Πρωταγωνιστής στην Καραμπάγκ ο Ενρίκε

H περιπέτεια του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή θα ξεκινήσει την Τρίτη (12/9), αφού η Καραμπάγκ στον "παρθενικό" της αγώνα στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα φιλοξενηθεί από την Τσέλσι στο Λονδίνο.

Στο συγκεκριμένο ματς ο Ενρίκε θα κάνει -όπως όλα δείχνουν- το ντεμπούτο του, με την ηλεκτρονική μορφή της ισπανικής εφημερίδας «MARCA», να παρουσιάζει εκτενές αφιέρωμα στην πρώτη συμμετοχή της Καραμπάγκ στο Champions League, με αναφορά μεταξύ άλλων και στον 27χρονο ποδοσφαιριστή που ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Όπως σημειώνουν οι Ισπανοί, ο Πέδρο Ενρίκε μαζί με τον Ταρίκ Ελιονούσι (δανεικός από τον ΟΣΦΠ), είναι οι δύο νεοαποκτηθέντες της Καραμπάγκ, που θα αναλάβουν πρωταγωνιστικό ρόλο, μαζί με τους Μίτσελ και Εντλόβου, δίνοντας ξεκάθαρη ταυτότητα και αγωνιστικό προσανατολισμό στους Αζέρους.

Ο Βραζιλιάνος άσος άλλωστε είναι αυτός που θα σηκώσει το επιθετικό βάρος της ομάδας του, στην προσπάθεια που θα κάνει στους ομίλους του Champions League, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τρίτης κόντρα στην Τσέλσι.

Διαβάστε ακόμη...