O Σαββίδης απλώνει παντού τα δίχτυα του ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr:Καλό είναι τώρα που ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος να δούμε πώς δουλεύει ο μηχανισμός του ΠΑΟΚ και την συμβολή που έχει σ' αυτό ο Ιβάν Σαββίδης
Πηγή: metrosport.gr
O Σαββίδης απλώνει παντού τα δίχτυα του ΠΑΟΚ

Με εντολή του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ έχει στηθεί ένα εξαιρετικό δίκτυο σκάουτς που επιλέγουν παίκτες και τους παρακολουθούν στενά για μήνες βοηθώντας να δημιουργηθεί μία λίστα παικτών κάθε κόστους και για κάθε θέση.

Έτσι προέκυψε η μεταγραφή του Ροδρίγο Ρέι, έτσι ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Μαουρίσιο. Ακόμη, ο Ντοριάν Λεβέκ με την λογική του μπακ-απ του Λέοβατς, σε μία περίοδο που υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να πουληθεί ο Κροάτης. Ο Λούμπος Μίχελ ως προϊστάμενος του τμήματος είναι αυτός που πρότεινε τους παίκτες και έκανε τις τελικές επαφές. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το δίκτυο συνεργατών-συμβούλων που έχει στήσει ο ίδιος ο Σαββίδης.

Μπορεί από τον ΠΑΟΚ να έφυγαν έχοντας τη στάμπα των ανθρώπων που δεν μπόρεσαν να αλλάξουν επίπεδο στην ομάδα, ωστόσο, έχουν παραμείνει στο πλευρό του Σαββίδη και συνεργάζονται σε διάφορες περιπτώσεις. Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ και η εμπλοκή του στην υπόθεση Σαμπράνο (όπως αρχικά και σ' αυτή του Οτσόα) είναι το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Υπάρχει ακόμη ο Ιάκωβος Αγγελίδης που έφερε την πρόταση της Μακάμπι Χάιφα για τον Αθανασιάδη ή γνωστός ατζέντης Λάζο Λιπόσκι που συχνά προτείνει παίκτες από τα Βαλκάνια. Κάπως έτσι καταφέρνει ο ΠΑΟΚ να έχει μάτια παντού.

Διαβάστε ακόμη...