Γιατί έμεινε στα... πιτς ο Λεβέκ

Από sdna.gr: Ο Ντοριάν Λεβέκ έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Δευτέρας (11/9) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να περιμένουν σύντομα την επάνοδό του.
Πηγή: sdna.gr
Γιατί έμεινε στα... πιτς ο Λεβέκ

Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για τον Γάλλο αμυντικό, ο οποίος λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του μόλις την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στην Κέρκυρα.

Παρά το γεγονός πως η κατάσταση του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, ο Λεβέκ δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να σημειώνουν πως: «Λόγω κάποιων ενοχλήσεων, ο Ντοριάν Λεβέκ συνέχισε με πρόγραμμα υψηλής έντασης και θα μείνει εκτός από τον αγώνα της Δευτέρας για προληπτικούς λόγους...».

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο γιατρός του έκανε μια ένεση στον μηρό καθώς αποφάσισαν να κάνουν μια προληπτική θεραπεία για να αποφύγουν κάθε κίνδυνο τραυματισμού με φόντο την συνέχεια της σεζόν.

Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου εκτιμούν πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ θα επανέλθει γρήγορα στις υποχρεώσεις της ομάδας, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τις δυνατότητες που έχει παρά το βεβαρημένο ιστορικό του στους τραυματισμούς.

Διαβάστε ακόμη...