ΠΑΟΚ: Πότε «μπαίνουν» οι μεταγραφές

Aπό sdna.gr: Το ενδιαφέρον στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ στρέφεται στο παιχνίδι της Δευτέρας (11/9) απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική της Super League, ωστόσο, υπάρχουν ερωτηματικά για την κατάσταση που βρίσκονται τα τελευταία της μεταγραφικά αποκτήματα.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Πότε «μπαίνουν» οι μεταγραφές

 Ομάρ Ελ Καντουρί, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ζοζέ Μαουρίτσιο και Κάρλος Ζαμπράνο συμπληρώνουν το παζλ του φετινού ρόστερ της ομάδας του Δικεφάλου, που προχώρησε σε εντυπωσιακές... πινελιές στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Η αγωνιστική κατάσταση των τεσσάρων βρίσκεται στο μικροσκόπιο του Ράζβαν Λουτσέσκου και των συνεργατών του, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν βγάλει τα πρώτα συμπεράσματά τους.

Συγκεκριμένα, ο Ομάρ Ελ Καντουρί συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί συγκριτικά με τους άλλους τρεις συμπαίκτες του. Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με την Έμπολι, αγωνίστηκε και σε έναν αγώνα ιταλικού Κυπέλλου, βρίσκεται περισσότερο καιρό στις τάξεις του Δικεφάλου, ενώ πήρε και μια πρώτη... γεύση στο φιλικό με την ΝΠΣ Βόλου. Όσον αφορά τις προπονήσεις; Δείχνει πως δεν υστερεί καθόλου σε φυσική κατάσταση και είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του.

Λεπτά συμμετοχής δεν αποκλείεται να πάρει και ο Ζοζέ Μαουρίτσιο, ο οποίος συμμετείχε στην προετοιμασία της Ζενίτ, ωστόσο, έμεινε ελεύθερος από τα τέλη Ιουλίου και προπονούνταν με personal trainer. Δείχνει πως δεν είναι πίσω σε φυσική κατάσταση αλλά υπολείπεται σε αγωνιστικό ρυθμό.

Τα ίδια περίπου ισχύουν και για τον Κάρλος Ζαμπράνο, ο οποίος έκανε κανονικά προετοιμασία και προπονήσεις με την Ρούμπιν Καζάν μέχρι να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον ΠΑΟΚ, αλλά όπως και ο Βραζιλιάνος δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και θα δυσκολευτεί να μπει άμεσα.

Τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Η συμμετοχή του Πορτογάλου θεωρείται απίθανη αφού αύριο επιστρέφει από την Γερμανία (σ.σ. βρέθηκε εκεί για προσωπικές υποθέσεις ενώ βραβεύθηκε και από την Βόλφσμπουργκ για την προσφορά του). Πέρα από αυτό, στον ΠΑΟΚ... προσέχουν για να έχουν και δεν θα ρισκάρουν μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, καθώς θέλουν να αποφύγουν το ενδεχόμενο υποτροπής. Από βδομάδα, ο 31χρονος άσος θα “ανεβάσει” στροφές και μέχρι το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (5η αγωνιστική) θα είναι έτοιμος να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό.

 

Διαβάστε ακόμη...