Ματς «φωτιά» πριν τον ΠΑΟΚ

Από paok24: Αυτό που ήταν πάνω - κάτω γνωστό, οριστικοποιήθηκε και με την επίσημη ανακοίνωση του προγράμματος μέχρι το τέλος του Α' γύρου, από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
Ματς «φωτιά» πριν τον ΠΑΟΚ

 Ο ΠΑΟΚ δίνει τα δύο από τα τρία μεγάλα ντέρμπι του πρώτου γύρου μακριά από την Τούμπα, αφού θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ σε «Γ. Καραϊσκάκης» και ΟΑΚΑ, ενώ θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα κληθούν να φιλοξενήσουν τον ΠΑΟΚ, λίγα 24ωρα, μετά από κρίσιμες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις για τους ομίλους του Champions και Europa League αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός την Τετάρτη 18/10 θα αντιμετωπίσει στο Καμπ Νόου την Μπαρτσελόνα για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, την Κυριακή 22/10 θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης».

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ (5/11), θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα τη Μίλαν την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, για την 4η αγωνιστική του Europa League.

 

Διαβάστε ακόμη...