Όταν μας συστήθηκε ο Κουλούρης

Aπό inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (11/9) στις 19:30 το απόγευμα από τον Απόλλων Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Πηγή: inpaok.com
Όταν μας συστήθηκε ο Κουλούρης

Μάλιστα, το συγκεκριμένο γήπεδο «ξυπνάει» άκρως ευχάριστες μνήμες στον Ευθύμη Κουλούρη, καθώς ο νεαρός επιθετικός του Δικεφάλου είχε πραγματοποιήσει εκεί το ντεμπούτο του, σκοράροντας δις κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ήταν 13/2/14 και ο Απόλλων φιλοξενούσε τους «ασπρόμαυρους» για τους «8» της διοργάνωσης στη ρεβάνς του 3-0 της Τούμπας. Το σκορ είχε ανοίξει ο Στέφανος Αθανασιάδης στο 42΄μετά από μια πεισματική ενέργεια του και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, έβαλε τον 18χρονο τότε Κουλούρη στη θέση του αρχηγού.

Ο Ολλανδός τεχνικός παρακολουθούσε την πορεία του και τις εμφανίσεις του με την Κ-20 και αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία στη πρώτη ομάδα, αφού έβλεπε ότι το είχε το γκολ.

Ο πιτσιρικάς του το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο στο 54', όταν παρέλαβε κάθετη πάσα από τον Μπίμπρας Νάτχο και στο τετ-α-τετ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-2. Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών ήρθε και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, σφραγίζοντας έτσι τη πρόκριση για τα ημιτελικά.

Όλοι πίστεψαν ότι ένα νέο αστέρι γεννήθηκε εκείνη τη στιγμή από τις ακαδημίες του Δικεφάλου και το μόνο που πρέπει να κάνει ο ίδιος για τους δικαιώσει είναι να δουλεύει συνεχώς, ώστε να κάνει μια αξιόλογη ποδοσφαιρική καριέρα. Ο δρόμος είναι ανοιχτός μπροστά του...

Διαβάστε ακόμη...