«Όχι» του ΠΑΟΚ στη Σίβασπορ για Μπίσεσβαρ!

Από sdna.gr:Η Σίβασπορ «χτύπησε» την πόρτα του ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αλλά ο Δικέφαλος αρνήθηκε να τον δώσει. Δεν... καιγόταν ούτε ο Ολλανδός.
Πηγή: sdna.gr
«Όχι» του ΠΑΟΚ στη Σίβασπορ για Μπίσεσβαρ!

Η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία έληξε χθες 8 Σεπτεμβρίου και η Σίβασπορ προσπάθησε να αποκτήσει τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τα τελευταία 24ώρα. Ωστόσο η απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟΚ, ήταν να μην δοθεί ο ποδοσφαιριστής, καθώς η τουρκική ομάδα δεν έδινε οικονομικά ανταλλάγματα, για να κάνει δικό της τον Ολλανδό, ο οποίος επίσης δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την οικονομική πρόταση της Σίσβασπορ.

Ο Δικέφαλος σε καμία περίπτωση δεν θέλει να αφήσει τον Μπίσεσβαρ χωρίς να βάλει λεφτά στα ταμεία του και έτσι η επιλογή να επιστρέψει στην Τουρκία δεν υπάρχει πλέον. Για να παραχωρήσει ο Δικέφαλος τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, θα πρέπει να έρθει μία καλή πρόταση είτε από το Κατάρ είτε από την Σαουδική Αραβία και τα Εμιράτα όπου η μεταγραφική περίοδος είναι ενεργή, καθώς η απόφαση των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ, είναι πως ο Μπίσεσβαρ φεύγει μόνο με το κατάλληλο οικονομικό αντάλλαγμα.

Σε αντίθετη περίπτωση το θέμα της μεταγραφής του Μπίσεσβαρ θα ανοίξει ξανά τον Ιανουάριο...

Διαβάστε ακόμη...