Αγωνία για Μακ-Σε θέση μάχης ο Λημνιός

Από sdna.gr:Η αγωνία για την συμμετοχή του Ρόμπερτ Μακ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης αυξάνεται στον Δικέφαλο.
Πηγή: sdna.gr
Αγωνία για Μακ-Σε θέση μάχης ο Λημνιός

Η αγωνία για την συμμετοχή του Ρόμπερτ Μακ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης αυξάνεται στον Δικέφαλο. Ο Σλοβάκος επιθετικός ακολούθησε και χθες (Παρασκευή 8/9) ατομικό πρόγραμμα, έχοντας όμως αυξήσει τους ρυθμούς πίεσης. Ο ποδοσφαιριστής των Κυπελλούχων προσπαθεί να αφήσει πίσω του το χτύπημα που αποκόμισε στο φινάλε της αναμέτρησης της εθνικής ομάδας της Σλοβακίας, με αντίπαλο την αντίστοιχη της Αγγλίας, που έγινε στις αρχές της εβδομάδας στο Ουέμπλεϊ.

Μπορεί οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 26χρονος με την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη να ήταν «καθαρές», όμως το ιατρικό τιμ των ασπρόμαυρων έδωσε στον Σλοβάκο πλάνο σταδιακής επιστροφής για να εξαλειφθεί η όποια πιθανότητα επιβάρυνσης.

O Ράζβαν Λουτσέσκου, περιμένει πως και πως την εξέλιξη του τραυματισμού του, καθώς υπολογίζεται για την ενδεκάδα.Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι πως η αναμέτρηση γίνεται Δευτέρα, οπότε ο Μακ έχει ένα επιπλέον 24ώρο για να γίνει απολύτως καλά. Σε διαφορετική περίπτωση ο Δημήτρης Λημνιός είναι αυτός που αναμένεται να αντικαταστήσει τον Μακ και να πάρει φανέλα βασικού.

Διαβάστε ακόμη...