Η συμμαχία των «μικρών» άφησε εκτός της ΕΕΠ της ΕΠΟ την εκπρόσωπο του ΠΑΟ

Από soccerplus.gr : Εγκρίθηκε από το ΔΣ της Super League το συνοπτικό πρόγραμμα της σεζόν 2017-18 και το αναλυτικό πρόγραμμα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.
Πηγή: soccerplus.gr
Η συμμαχία των «μικρών» άφησε εκτός της ΕΕΠ της ΕΠΟ την εκπρόσωπο του ΠΑΟ

Επιπλέον, έγιναν γνωστοί οι τέσσερις εκπρόσωποι του συνεταιρισμού στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, που δημιουργήθηκε ύστερα από εισήγηση της FIFA και θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στην ΕΕ της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, η Κάτια Κοξένογλου (Ατρόμητος) πήρε 13 ψήφους, ο Γιώργος Κασναφέρης (Απόλλων Σμύρνης) 12 , ο Γιώργος Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης) 11, ο Σωτήρης Μάρκου (ΑΕΛ) 7, ενώ εκτός έμειναν η Αθηνά Μπαλωμένου από τον Παναθηναϊκό και ο Μάκης Μπελεβώνης από τον Παναιτωλικό που πήραν από πέντε ψήφους.

Οσον αφορά την περίπτωση της εκπροσώπου του «τριφυλλιού» στηρίχτηκε μόνο από την ΑΕΚ, τον Λεβαδειακό, την Ξάνθη και τον Παναιτωλικό, οι οποίοι προστέθηκαν στην «πράσινη» ψήφο.

Στην ψηφοφορία αυτή η πλευρά του Παναθηναϊκού θέλησε να μετρήσει τις δυνάμεις της, όμως η συμμαχία των «μικρών» τον άφησε έξω από την επιτροπή.

Σχετικά με τους άλλους τρεις «μεγάλους», ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αποστασιοποιήθηκαν, καθώς θεωρούν ότι η διοίκηση της ΕΠΟ είναι φιλική απέναντί τους, ενώ ο Ολυμπιακό δεν μπήκε στη διαδικασία να κατεβάσει υποψήφιο λόγω της παρουσίας του κ. Αγραφιώτη στην ΕΕ της Ομοσπονδίας.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το συνοπτικό πρόγραμμα, αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

2/ Εγκρίθηκε το πρόγραμμα του Α' Γύρου (4η-15η Αγωνιστική) του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

3/ Εκπρόσωποι του συνεταιρισμού στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ επελέγησαν οι κ.κ. Δ. Κοξένογλου, Γ. Κασναφέρης, Γ. Μποροβήλος και Σ. Μάρκου».

Διαβάστε ακόμη...