Βραβεύτηκε ο Λάμπρου (pic)

Από inpaok.com:Ο Λάζαρος Λάμπρου παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της δεύτερης αγωνιστικής της Super League και αφού εξήγησε πως το σημαντικότερο είναι να κερδίζει ο Πανιώνιος, τόνισε πως στόχος του είναι να δικαιώσει όσους τον πιστεύουν για τις δυνατότητές του.
Πηγή: inpaok.com
Βραβεύτηκε ο Λάμπρου (pic)

«Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα. Σαφώς και νιώθω χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και μπορώ και βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να δικαιώνω συνέχεια τους ανθρώπους που με πιστεύουν, που με έφεραν εδώ. Τον προπονητή που με βάζει στην βασική ενδεκάδα», δήλωσε αρχικά ο νεαρός επιθετικός που αγωνίζεται στην ομάδα της Πλατείας με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Για την ανάδειξη του ως MVP της αγωνιστικής: «Είναι ένα βραβείο μιας αγωνιστικής. Κάθε εβδομάδα παίζουμε καινούργια παιχνίδια. Οι προσδοκίες υπάρχουν και εύχομαι να είναι το πρώτο από τα πολλά τέτοια βραβεία που θέλω να πάρω. Το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα. Γιατί μέσα από αυτή τη νίκη κατάφερα να πάρω και αυτό το βραβείο».

Δείτε την παρακάτω εικόνα από την βράβευσή του:

Διαβάστε ακόμη...