«Θα κερδίσει και τους οπαδούς ο Ενρίκε»

Απο paok24.com : Ο Κενάν Μασταλίεφ μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του PAOK24 στο Libero 107,4 για τον Πέδρο Ενρίκε, τη μετακόμιση του στην Καραμπάγκ αλλά και το «θέμα» που δημιουργήθηκε με τους οπαδούς της καινούργιας του ομάδας.
Πηγή: paok24.com
«Θα κερδίσει και τους οπαδούς ο Ενρίκε»

Αρχικά είπε:
«Πρόκειται για μία πολύ καλή και ποιοτική μεταγραφή που κάνει καλό στο ποδόσφαιρο του Αζερμπαϊτζάν και έτσι το αντιμετωπίζουν όλοι. Εκτός από έναν παίκτη που μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις, είναι πολύ γνωστός και έχει δείξει και στην Ευρώπη τι μπορεί να κάνει. Μιλάμε συνολικά για μία πολύ καλή μεταγραφή. Μπορεί να βοηθήσει την Καραμπάγκ στην προσπάθεια που θα κάνει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το ρόλο που μπορεί να έχει στην Καραμπάγκ:
«Θεωρώ ότι με βάση τη διαχείριση του Κουρμπάνοφ ότι δύσκολα θα είναι στην ενδεκάδα με τη Τσέλσι. Υπάρχουν στη θέση του δύο παίκτες, ένας που ήρθε από την Αλάνιασπορ και ο δεύτερος είναι ο Ισμαήλοφ που παίζει την εθνική Αζερμπαϊτζάν. Ο πρώτος είναι τραυματίας, ο δεύτερος δεν παίζει πολύ σε αυτή τη θέση. Γρήγορα ο Ενρίκε θα είναι βασικός. Στα επόμενα παιχνίδια ο Κουρμπάνοφ αναμένεται να του δώσει από 20-30 λεπτά και περίπου σε ένα μήνα, αναμένεται να είναι βασικός».

Για το τι συνέβη με τους φίλους της Κάραμπαγκ και τις δηλώσεις του Ενρίκε:
«Ο Ενρίκε έδωσε μία μεγάλη συνέντευξη και μιλούσε για τη μεταγραφή στην Καραμπάγκ. Μίλησε με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό για τη Θεσσαλονίκη. Είπε ότι ήταν φανταστικοί μήνες και μίλησε για τους οπαδούς, ότι δεν έχει ξαναδεί τέτοιο κοινό. Γενικά μεγάλο μέρος της συνέντευξης αναλώθηκε εκεί και τράβηξε τα φώτα. Ίσως δόθηκε και λίγο μεγαλύτερη έκταση και προκλήθηκε μία αντίδραση από τους οπαδούς της Καραμπάγκ. Κυρίως γιατί στάθηκε στην προηγούμενη ομάδα του και τον κόσμο της. Μιλάμε για έναν πολύ ικανό παίκτη, θεωρώ ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεχαστεί αυτό. Με τις εμφανίσεις του μπορεί να κάνει τους οπαδούς να ασχοληθούν με το πόσο βοηθάει την ομάδα. Επειδή έχω έρθει στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, οι οπαδοί της Καραμπάγκ μπορεί να μην είναι τόσο παθιασμένοι και να μη δημιουργούν τόσο καυτή ατμόσφαιρα όπως αυτοί του ΠΑΟΚ, αλλά αγαπούν την ομάδα τους και κάποια στιγμή και ο Ενρίκε θα πάρει περισσότερη αγάπη και ενέργεια από το κοινό».

Διαβάστε ακόμη...