«Να αποδείξουν οι νεομεταγραφέντες πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά»

Aπό metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Διονύσης Χασιώτης.
Πηγή: metrosport.gr
«Να αποδείξουν οι νεομεταγραφέντες πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά»

Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου σχολίασε τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, την επιστροφή Βιεϊρίνια και το αν δικαίως ο κόσμος του ΠΑΟΚ αισιοδοξεί πως η ομάδα μπορεί φέτος να κατακτήσει τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί τον τίτλο μετά τις μεταγραφές που έγιναν: «Δεν γνωρίζω καλά τους ποδοσφαιριστές, δεν έχω καλή άποψη γι' αυτούς, αλλά το σίγουρο είναι πως για να τους επιλέξει ο ΠΑΟΚ είναι ικανοί παίκτες. Το ζητούμενο είναι να βοηθήσουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα την ομάδα».

Για το αν δικαίως αισιοδοξεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ: «Καλό είναι να είμαστε συγκρατημένοι. Να δούμε πρώτα αποτελέσματα. Πως όντως, δηλαδή, είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να βοηθήσουν έμπρακτα την εικόνα της. Μετά θα υπάρχει όλος ο χρόνος για αισιοδοξία».

Για την επιστροφή Βιεϊρίνια: «Είναι ένας γνωστός παίκτης για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ένας ποδοσφαιριστής που πρόσφερε πολλά στην ομάδα και γι' αυτό, άλλωστε, έκανε και το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Έχει πολλές εμπειρίες από το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα δώσει το δικό του στίγμα στη λειτουργία της ομάδας. Και με τα ποιοτικά στοιχεία που διαθέτει αλλά και την εμπειρία».

Για τον Αγροτικό Αστέρα: «Ξεκινήσαμε φέτος μια νέα προσπάθεια στον Αγροτικό Αστέρα από τη Γ' Εθνική και είμαστε σε διαδικασία προετοιμασίας γιατί αργήσαμε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Προσπαθούμε να τρέξουμε πολλά ζητήματα μαζί και θέλουμε προσθήκες για να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο καλοί».

Διαβάστε ακόμη...