Ελ Καντουρί: Ο ρόλος-κλειδί στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου

Από gazzetta.gr: Οι σκέψεις και τα «θέλω» του Ρουμάνου για τον Ομάρ Ελ Καντουρί και η ετοιμότητα του Μαροκινού σε σχέση με τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα του «Δικεφάλου» ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης.
Πηγή: gazzetta.gr
Ελ Καντουρί: Ο ρόλος-κλειδί στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου

Λογικό είναι να έπεσαν τα φώτα και οι προβολείς πάνω σε Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια, Σαμπράνο, τα αποκτήματα της «τελευταίας στιγμής» για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός είναι αυτός που μπορεί να κάνει τη διαφορά εντός αγωνιστικού χώρου. Να δώσει στην ομάδα, στοιχεία και πράγματα που έλειπαν από το παιχνίδι της.

Ο Λουτσέσκου ποντάρει πολλά στο «δεκάρι» της ομάδας, όπου κι αν έχει δουλέψει, όχι μόνο τώρα στον ΠΑΟΚ. Θεωρεί ότι η παρουσία και η συμμετοχής τους αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας. Όχι, μόνο στο επιθετικό κομμάτι, εκεί όπου και ο Ελ Καντουρί έχει δείξει στις προπονήσεις και στο φιλικό με τον NFC Βόλος, ότι έχει την ποιότητα να δημιουργήσει, να κρατήσει την μπάλα, να απλώσει το παιχνίδι του «Δικεφάλου».

Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι από τους προπονητές που θέλουν από τον επιτελικό μέσο αρκετά τρεξίματα, να επιστρέφει, να μαρκάρει, στην προσπάθεια επανάκτησης της κατοχής της μπάλας. Κι αυτό είναι κάτι που ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής μπορεί να το κάνει ή τουλάχιστον πρέπει να το κάνει προκειμένου να συμβαδίσουν τα δικά του θέλω μ' αυτά του προπονητή του.

Κόντρα στον «κακό δαίμονα» του ΠΑΟΚ, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τη Δευτέρα (11/9) το απόγευμα στη Ριζούπολη ο 27χρονος μέσος θα είναι ο μοναδικός από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο οποίος λογικά θα πάρει φανέλα βασικού και θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Διαβάστε ακόμη...