Γιατί όχι στο Παλατάκι;

Από paok24.com: Πλησιάζει το πρωτάθλημα της Handball Premier για τον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ, ο οποίος αρχίζει την σεζόν με ντέρμπι.
Πηγή: paok24.com
Γιατί όχι στο Παλατάκι;

Συγκεκριμένα το πρώτο μεγάλο παιχνίδι έρχεται μόλις στην 2η αγωνιστική, κόντρα στον Ολυμπιακό ΣΦΠ – Όμιλος Ξυνή. Μια αναμέτρηση που θα γίνει όπως φαίνεται στις 30 Σεπτεμβρίου, καθώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν κάνει σχετικό αίτημα.

Πρόσφατα ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να εξασφαλίσει ώρες στο ΔΑΚ Ευόσμου και όλα δείχνουν πως εκεί θα γίνει το εν λόγω παιχνίδι. Ωστόσο θα πρέπει κανείς να αναλογιστεί την ίδια ώρα, αν το γήπεδο της περιοχής, μπορεί να προσφέρει σε ένα τέτοιο παιχνίδι τα ανάλογα έσοδα στην ομάδα.

Το θέμα είναι αρκετά απλό... Στον Εύοσμο το γήπεδο χωράει περίπου 3000 θέσεις μαζί με τις συρόμενες, ωστόσο δεν έχει τις έγχρωμες πινακίδες LED διαφημίσεων, αλλά υπάρχει μόνο η δυνατότητα σταθερής διαφημιστικής πινακίδας.

Το παραπάνω θα μειώσει αρκετά τα έσοδα που μπορεί να έρθουν στον Ερασιτέχνη, σε ένα αγώνα που αναμένεται να έχει τηλεοπτική κάλυψη (έχει προβάδισμα η ΕΡΤ).

Την ίδια ώρα, υπάρχει το Παλατάκι το οποίο έχει τις παραπάνω πινακίδες, ενώ ο κόσμος μπορεί να δώσει ακόμη μεγαλύτερη παρουσία, η οποία μαζί με τις διαφημίσεις, μπορεί να καλύψει ακόμα και το 1/3 του φετινού μπάτζετ!

Μάλιστα, θα πρέπει κανείς να σκεφτεί πως στις 30 Σεπτεμβρίου δεν έχει αγώνα στο Παλατάκι, ούτε το μπάσκετ, ούτε το βόλεϊ...

Διαβάστε ακόμη...