''Πρωταρχικός μας στόχος τα play-off''

Από acpaok.gr : O γεννημένος το 1994 Νικόλας Προσινικλής μιλάει στο acpaok.gr για τους ομαδικούς και προσωπικούς του στόχους με την ομάδα του πόλο ανδρών,για την επιστροφή στις προπονήσεις αλλά και για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.
Πηγή: acpaok.gr
''Πρωταρχικός μας στόχος τα play-off''

Ποιες είναι οι προσωπικές και ομαδικές φιλοδοξίες σου για νέα αγωνιστική σεζόν που ακολουθεί;
Η προηγούμενη χρονιά μας άφησε μια γλυκιά γεύση καθώς τερματίσαμε τέταρτοι μέσω των play-offs, έτσι και φέτος θέτουμε ως πρωταρχικό μας στόχο τα play-offs, ενώ στην συνέχεια θα στοχεύσουμε για κάτι καλύτερο, γιατί όχι και την τρίτη θέση. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ στον αγωνιστικό τομέα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ο καθένας ξεχωριστά να διακριθεί μέσα απο το σύνολο, καθώς το ομαδικό πνεύμα κυριαρχεί.

Πόσο δύσκολο είναι για έναν αθλητή μετά την διακοπή η επιστροφή και η προσαρμογή στην πισίνα;
Σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο αυτό το κομμάτι, αλλά προσωπικά ακόμα και στο διάστημα των διακοπών έβρισκα χρόνο να προπονηθώ αλλά και να κολυμπήσω. Στην περίοδο της προετοιμασίας πάντα υπάρχουν απαιτήσεις αλλά με την σκληρή δουλειά και το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα πιστεύω πως μέρα με την μέρα θα ανεβαίνει ο πήχης.

Για τις νέες μεταγραφικές προσθήκες αλλά και για το αν γνωρίζει κάποιους απο αυτούς ως αντιπάλους μέσα απο τα παιχνίδια...
Γνωρίζω πολύ καλά τον νέο μας τερματοφύλακα τον Κώστα Γαλανίδη που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, τον Μίλος τον ξέρω απο τις Εθνικές ομάδες όταν είχαμε βρεθεί αντίπαλοι, αλλά και τα για υπόλοιπα παιδιά που ήρθαν μας δίνεται η δυνατότητα μέσω του αθλήματος να γνωριστούμε καλύτερα.

Κατά την διάρκεια ή μετά το τέλος της προετοιμασίας θα ακολουθήσουν οι φιλικοί αγώνες;
Μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, συνήθως έχουμε και τους φιλικούς αγώνες, ώστε να δεθούμε και να βρεθούμε μέσα στο γήπεδο. Αυτό που περιμένουμε, ωστόσο, πρώτα απ' όλα είναι να ανοίξει στις 9 Σεπτεμβρίου το Ποσειδώνιο και να επιστρέψουμε στο σπίτι μας...

Διαβάστε ακόμη...