Αυτός είναι ο νέος ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr : Το πιο πλήρες ρόστερ των τελευταίων 20 ετών καλείται να διαχειριστεί ο Λουτσέσκου με στόχο το πρωτάθλημα
Πηγή: metrosport.gr
Αυτός είναι ο νέος ΠΑΟΚ

Το παζλ του φετινού ρόστερ ολοκληρώθηκε -τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο- με τις προσθήκες των Ρέι, Πασχαλάκη, Σαμπράνο, Λεβέκ, Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια, Λημνιού και Μακ. Η «Μ», λοιπόν, σας παρουσιάζει τον νέο Δικέφαλο, ο οποίος, πλέον, διαθέτει τουλάχιστον 22 ποδοσφαιριστές έτοιμους να προσφέρουν στο αρχικό σχήμα, ενώ στο σύνολο υπάρχουν 32 αθλητές.

Παίκτες όπως οι Ρέι, Σαμπράνο, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μακ, Κάμπος, Βιεϊρίνια και Πρίγιοβιτς, αναμένεται να αποτελέσουν τους στυλοβάτες της ομάδας που «χτίζει» ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ ποδοσφαιριστές όπως οι Πασχαλάκης, Γλύκος (όταν επιστρέψει), Μαλεζάς, Λεβέκ, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάτσε, Σάκχοφ, Πέλκας, Δεληγιαννίδης, Λημνιός, Κουλούρης και Μυστακίδης (όταν επιστρέψει) θα είναι τα στηρίγματα από τον πάγκο, συνθέτοντας ένα υπερπλήρες σύνολο. Υπάρχουν, τέλος, και οι νεαροί Σιαμπάνης, Δημητρίου, Δημητριάδης, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να πείσουν τον τεχνικό του ΠΑΟΚ ότι αξίζουν χρόνο συμμετοχής.

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το ρόστερ είναι το πιο «γεμάτο» της τελευταίας 20ετίας τουλάχιστον και ο Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί όλους αυτούς τους παίκτες για να διεκδικήσει ο Δικέφαλος το Πρωτάθλημα.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ


Τερματοφύλακες
1.Ροντρίγκο Ρέι
23.Ζέλικο Μπρκιτς
31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
71.Παναγιώτης Γλύκος
99.Μάριος Σιαμπάνης

Αμυντικοί
2.Κάρλος Σαμπράνο
3.Λέο Μάτος
4.Μαρίν Λέοβατς
5.Φερνάντο Βαρέλα
6.Ντοριάν Λεβέκ
13.Στέλιος Μαλεζάς
15.Ανχελ Κρέσπο
22.Δημήτρης Κωνσταντινίδης
44.Αχιλλέας Πούγγουρας
61.Κώστας Δημητρίου

Μέσοι
7.Ομάρ Ελ Καντουρί
8.Μαουρίσιο
16.Γκόικο Τσίμιροτ
21.Ντιέγκο Μπίσεσβαρ
26.Εργκους Κάτσε
28.Εβγέν Σάκχοφ
41.Παναγιώτης Δεληγιαννίδης
77.Δημήτρης Πέλκας
80.Τάσος Δημητριάδης
87.Χοσέ Κάνιας

Επιθετικοί
9.Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς
88.Αντρέ Βιεϊρίνια
10.Τζάλμα Κάμπος
18.Δημήτρης Λημνιός
20.Ευθύμης Κουλούρης
27.Γιάννης Μυστακίδης
29.Ρόμπερτ Μακ

Η ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ 4-2-3-1
Τερματοφύλακας
1.Ροντρίγκο Ρέι (Πασχαλάκης)

Αμυνα (ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ)
3.Λέο Μάτος (Κωνσταντινίδης)
2.Κάρλος Σαμπράνο (Βαρέλα)
15.Ανχελ Κρέσπο (Μαλεζάς)
4.Μαρίν Λέοβατς (Λεβέκ ή Δεληγιαννίδης)

Μέσοι
87.Χοσέ Κάνιας (Τσίμιροτ ή Κάτσε)
8.Μαουρίσιο (Σάκχοφ)

88.Αντρέ Βιεϊρίνια (Κάμπος)
7.Ομάρ Ελ Καντουρί (Μπίσεσβαρ ή Πέλκας)
29.Ρόμπερτ Μακ (Λημνιός)

Επίθεση
9.Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (Κουλούρης)

Οι διπλοθεσίτες

Το συν για τον Λουτσέσκου είναι ότι έχει στη φαρέτρα του παίκτες οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν σε δύο ή και τρεις θέσεις. Ξεκινώντας από τα μετόπισθεν ο Κρέσπο έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο, όσο και στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ ο Μάτος μπορεί να παίξει και ως δεξί και ως αριστερό μπακ, κάτι που ισχύει και για τον Δεληγιαννίδη. Δεν αποκλείεται, εξάλλου, σε κάποια παιχνίδια να δούμε ως δεξιό οπισθοφύλακα και τον Βιεϊρίνια.

Οσον αφορά τη μεσαία γραμμή, ο Ελ Καντουρί έχει τη δυνατότητα να παίξει τόσο ως οκτάρι, όσο και ως δεκάρι και ο Μαουρίτσιο τόσο ως εξάρι, όσο και ως οκτάρι, όπως και οι Τσίμιροτ, Σάκχοφ. Ο Μπίσεσβαρ μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον φουνταριστό, αλλά και στα αριστερά της επίθεσης, κάτι που ισχύει και για τον Πέλκα. Στην γραμμή κρούσης, οι Μακ και Μυστακίδης είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν και στα άκρα, αλλά και πιο προωθημένοι, ενώ οι Βιεϊρίνια, Λημνιός και Κάμπος και δεξιά και αριστερά.

Διαβάστε ακόμη...