Επιστρέφουν και οι τελευταίοι

Απο paok24.com : Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν και σήμερα την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Πηγή: paok24.com
Επιστρέφουν και οι τελευταίοι

Με την ομάδα να επιστρέφει σήμερα στις μονές προπονήσεις, έχοντας απογευματινό ραντεβού στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία, ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει και τους τελευταίους διεθνείς παίκτες του «Δικεφάλου» να επιστρέψουν.

Πρίγιοβιτς και Σάκχοφ αναμένεται να ενσωματωθούν σήμερα στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να περιμένει για να μάθει αν μπορεί να υπολογίζει για το ερχόμενο παιχνίδι τους Μακ και Κρέσπο.

Βαδίζοντας προς το τέλος της εβδομάδας το βάρος δίνεται ολοένα και περισσότερο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Αθήνα, σε ένα διάστημα, στο οποίο ο Λουτσέσκου ήθελε να εκμεταλλευτεί για να μάθει καλύτερα την ομάδα του και να δουλέψει τομείς στους οποίους είχαν παρατηρηθεί χτυπητές αδυναμίες.

Από τη σημερινή προπόνηση, αλλά και στις επόμενες που θα ακολουθήσουν μέχρι τον αγώνα της Δευτέρα θα αρχίσουν να έχουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής.

Διαβάστε ακόμη...