Μπήκε αλλαγή ο Πρίγιοβιτς, εκτός ο Σάκχοφ

Από paok24.com : Παιχνίδια με τις εθνικές τους ομάδες είχαν σήμερα οι Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς και Εβγέν Σάκχοφ.
Πηγή: paok24.com
Μπήκε αλλαγή ο Πρίγιοβιτς, εκτός ο Σάκχοφ

Συγκεκριμένα πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Σερβίας που βρίσκεται στην κορυφή στον όμιλο της, με τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς να αγωνίζεται ως αλλαγή. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ πέρασε στον αγώνα στο 79', με την εθνική του ομάδα να ανοίγει το σκορ στο 55' με τον Κολάροφ, το οποίο και ήταν το τελικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της Ιρλανδίας.

Στο σημείο του αγώνα που πέρασε ο Πρίγιοβιτς η Σερβία ήταν αρκετά πίσω, καθώς προσπαθούσε να κρατήσει το αποτέλεσμα την οποία την διατηρεί στην κορυφή με... άνεση.

Έτσι ο επιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά δεν μπόρεσε να αξιοποιηθεί στην αναμέτρηση, ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασε και αυτός σε έντονους πανηγυρισμούς με τους συμπαίκτες του, καθώς η Σερβία βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Από την άλλη πλευρά, ο Εβγέν Σάκχοφ έμεινε εκτός αποστολής, καθώς δεν βρισκόταν στις επιλογές του Αντρέι Σεβτσένκο για το παιχνίδι της Ουκρανίας κόντρα στην Ισλανδία.

Για την ιστορία, η Ουκρανία έχασε εκτός έδρας με 2-0, με την Ισλανδία να ανεβαίνει στην κορυφή του ομίλου, όπου ισοβαθμούν με την Κροατία!

Αμφότεροι οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν αύριο στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...