«Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός μου»

Από sdna.gr : Για τους αγώνες με την Εθνική ομάδα της Σλοβακίας καθώς και για τον τραυματισμό του στο Γουέμπλεϊ μίλησε ο Ρόμπερτ Μακ.
Πηγή: sdna.gr
«Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός μου»

Μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, ο άσος του ΠΑΟΚ εξωτερίκευσε για ακόμη μια φορά τις σκέψεις του με φόντο τις υποχρεώσεις που είχε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ενώ εμφανίστηκε καθησυχαστικός αναφορικά με τον τραυματισμό του.

«Απέναντι στην Σλοβενία ​​είχαμε πολύ καλύτερη απόδοση. Για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά ευτυχώς στο τέλος καταφέραμε να το πετύχουμε. Ήταν μια καλή νίκη, ήταν για τους οπαδούς μας», ανέφερε αρχικά.

Όσο για το ματς με την Αγγλία; «Ήταν μια υπέροχη βραδιά σε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Γι 'αυτό, τόσο εμείς όσο και ο κόσμος, θα το θυμόμαστε καιρό. Απέναντι στην Αγγλία παίξαμε εξαιρετικά για 30 λεπτά. Κυριαρχήσαμε και πήραμε το προβάδισμα. Κρίμα που το γύρισε η Αγγλία. Είχαμε την ευκαιρία στο Wembley να κερδίσουμε βαθμούς».

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, το ιατρικό τιμ του Δικεφάλου περιμένει τον Μακ για εξετάσεις, με τον ίδιο να σημειώνει πως: «Δέχθηκα ένα χτύπημα στο γόνατο. Μετά το ματς ήταν πρησμένο, οι γιατροί μας μου είπαν ότι δεν θα πρέπει να είναι κάτι σοβαρό. Μετά την επιστροφή μου στην Ελλάδα, την Τετάρτη θα πάω κατευθείαν για έλεγχο. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά»

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...