Τι ισχύει με Μπίσεσβαρ – ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, με την υπόθεση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να μην αποτελεί εξαίρεση από τα παραδοσιακά... κλισέ.
Πηγή: sdna.gr
Τι ισχύει με Μπίσεσβαρ – ΠΑΟΚ

Σήμερα το πρωί, κυκλοφόρησαν στην Τουρκία διάφορα μεταγραφικά σενάρια που παρουσίασαν την Γκεντσλερμπιρλιγκί να βρίσκεται μια... ανάσα από την απόκτησή του Ολλανδού μεσοεπιθετικού.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ έσπευσε να σβήσει γρήγορα την φωτιά, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως δεν έχει φτάσει στα χέρια τους κάποια πρόταση για τον άσο του Δικεφάλου, πατώντας πάνω στο... μαξιλαράκι της τοποθέτησής τους τις προηγούμενες ημέρες, πως η όποια μεταγραφική κουβέντα – στο πλαίσιο των προσθαφαιρέσεων του ρόστερ- έχει μετατεθεί για τον Ιανουάριο.

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα υπήρχε κινητικότητα αναφορικά με τον Ολλανδό, ο οποίος διατηρεί ένα καλό όνομα στην Τουρκία. Η... κινητικότητα δεν έχει να κάνει με πιθανή δυσαρέσκεια του Μπίσεσβαρ αλλά βασίζεται πάνω στην κοινή ποδοσφαιρική λογική πως το ρόστερ αριθμεί πλέον αρκετούς ποδοσφαιριστές, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να διαθέτει αρκετές λύσεις στην μεσοεπιθετική του γραμμή.

Με δεδομένο πως το μεταγραφικό παράθυρο σε χώρες όπως η Τουρκία παραμένει για μερικές ημέρες ακόμη ανοιχτό, το όνομα του Μπίσεσβαρ δεν άργησε να πέσει πάνω στο τραπέζι διαφόρων ομάδων, χωρίς όμως να προκύπτει άμεση διάθεση να πουληθεί ή να παραχωρηθεί, καθώς πρόκειται για έναν αρκετά ποιοτικό ποδοσφαιριστή που θα προσφέρει στον Δικέφαλο σε βάθος χρόνου.

Ωστόσο, μέχρι να κλείσουν οι μεταγραφές, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο το όποιο φιλολογικό ενδιαφέρον να πάρει σάρκα και οστά...

Διαβάστε ακόμη...