Παλεύει για το χάλκινο ο Παγκαλίδης!

Από inpaok.gr: Η μεγάλη γιορτή της Πάλης, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια.
Πηγή: inpaok.gr
Παλεύει για το χάλκινο ο Παγκαλίδης!

Ο Ηλίας Παγκαλίδης στα 85κ. της ελληνορωμαϊκής έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμη και το χάλκινο μετάλλιο μέσω των ρεπεσάζ που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (6/9).

O νεαρός πυγμάχος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά της κατηγορίας των 85κ. της ελληνορωμαϊκής ηττήθηκε με 7-4 από τον Μουχάμαντ Εβλόεφ από τη Ρωσία. Ο Ρώσος στη φάση των «16» είχε αποκλείσει το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο Γελαμάν Αγιούπ από το Καζακστάν.

Ο Εβλόεφ πέρασε στον τελικό της κατηγορίας. Έτσι, την Τετάρτη (6/9) ο Παγκαλίδης, που παρέμεινε σε πορεία διάκρισης στον β’ γύρο των ρεπεσάζ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του αγώνα Αλεξ Σόζε (Ουγγαρία) – Γελαμάν Αγιούπ (Καζαχστάν). Αν νικήσει θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των ρεπεσάζ κόντρα στον Γεωργιανό Λούκα Ζακαριάτζε.

Ο Παγκαλίδης στα προκριματικά, μετά από ένα σκληρό αγώνα κόντρα στον Κροάτη Τόμισλαβ Χάντερ προηγήθηκε με 2-0 και τελικά επικράτησε με 2-1 για να περάσει στους «16» της κατηγορίας. Στη φάση των «16» είχε ξεπεράσει και το εμπόδιο του Νταν Καστρασάν από τη Μολδαβία επικρατώντας με 3-2.

Στο πλευρό του πυγμάχου του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι συναθλητές του στο Δικέφαλο, Δημήτρης Τσεκερίδης και Λαοκράτης Κεσσίδης και φυσικά ο πατέρας και προπονητής του Ιωάννης Παγκαλίδης.

Διαβάστε ακόμη...