Το πρώτο μήνυμα στον Ντάνι Αλσίνα

Από metrosport.gr:Αθόρυβη είναι η παρουσία του Ντάνι Αλσίνα στις πρώτες εβδομάδες παρουσίας το στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ
Πηγή: metrosport.gr
Το πρώτο μήνυμα στον Ντάνι Αλσίνα

Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην συνεργάτης της Μπαρτσελόνα σ' αυτό το πρώτο στάδιο είχε κυρίως ρόλο παρατηρητή, έκανε την γνωριμία του με τα τμήματα του συλλόγου και πλέον έρχεται η ώρα που πρέπει να προχωρήσει σε πράξεις.

Αυτές αφορούν και στην γενικότερη φιλοσοφία των Ακαδημιών (βελτιώσεις στο στυλ ποδοσφαίρου των μικρών τμημάτων) και σε πιο άμεσα πράγματα.

Και το πλέον άμεσο, είναι να αρχίσει να αξιολογεί τα παιδιά που υπάρχουν στο δυναμικό των Τμημάτων Υποδομής για να εισηγηθεί ποιο από αυτά (τουλάχιστον ένα τη σεζόν) μπορεί να προωθηθεί στην ανδρική ομάδα και να γίνει μόνιμο μέλος της.

Ο Ισπανός είχε σχετικές συζητήσεις και με τον Λούμπος Μίχελ και γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι η απαίτηση του Ιβάν Σαββίδη. Άλλωστε, η μη παραγωγή ταλέντων που να διεκδικούν ενεργό ρόλο στην ανδρική ομάδα είναι ο βασικός λόγος που ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τον έφερε στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...