Προπόνηση με… επιστροφές

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να υπολογίζει ξανά σε τέσσερις από τους επτά διεθνείς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
Προπόνηση με… επιστροφές

Γκόικο Τσίμιροτ, Δημήτρης Λημνιός, Ευθύμης Κουλούρης και Παναγιώτης Δελληγιανίδης, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του με Βοσνία και Εθνική Ελπίδων αντίστοιχα και βρίσκονται ξανά στην διάθεση του Ρουμάνου προπονητή των «ασπρόμαυρων».

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και θα ξεκινήσουν άμεσα προπονήσεις, ενώ πλέον απομένει η επιστροφή των Ρόμπερτ Μακ, Εβγέν Σάκχοφ και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, αναμένεται αύριο στην Θεσσαλονίκη, με το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου, να είναι σε εγρήγορση μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς των Σλοβάκων με την Αγγλία.

Όσον αφορά τους Πρίγιοβιτς-Σάκχοφ, οι δύο ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αγωνίζονται με Σερβία και Ουκρανία αντίστοιχα σήμερα και με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής.

Διαβάστε ακόμη...