Σάμπρι: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με αποχαιρέτησε με δάκρυα»

Από sdna.gr:Την περίοδο που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ θυμήθηκε ο Αμπντέλ Σατάρ Σάμπρι, ο οποίος -ακόμη και σήμερα- μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Δικέφαλο και τους οπαδούς του.
Πηγή: sdna.gr
Σάμπρι: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με αποχαιρέτησε με δάκρυα»

Σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην πατρίδα του, ο Αιγύπτιος «μαέστρος» θυμήθηκε το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ καθώς και τις πρώτες του στιγμές στην Θεσσαλονίκη:

«Ήμουν ήδη στον επαγγελματικό κόσμο του ποδοσφαίρου και ο Άρι Χάαν που με είχε παρακολουθήσει με έφερε στον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής μου ζήτησε να παίξω στην Ελλάδα και εγώ υπέγραψα για δύο σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί με αγκάλιασαν γρήγορα, πάντα θα τους θυμάμαι με τις καλύτερες αναμνήσεις. Ο πρόεδρος της ομάδας (σ.σ. Γιώργος Μπατατούδης), μου ζήτησε να βρω σπίτι για να μείνω στην Ελλάδα και ήταν μια έκπληξη αυτό για εμένα.
Επέλεξα ένα σπίτι στην κορυφή ενός βουνού και ανακάλυψα ότι ήταν το σπίτι του προέδρου της ομάδας και σχεδιάστηκε για να το νοικιάσω. Αμέσως συμφωνήσαμε και είχε μια καλή στάση απέναντι μου...».Μόλις έξι μήνες μετά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη, ο Σάμπρι πωλήθηκε στην Μπενφίκα που έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να τον κάνει δικό της, όντας μια από τις ακριβότερες πωλήσεις στην ιστορία του ΠΑΟΚ:

«Θυμάμαι ότι η Μπενφίκα και ο ΠΑΟΚ είχαν έναν αγώνα στο Κύπελλο UEFA. Η Μπενφίκα με είδε και αποφάσισε να με αποκτήσει και να μετακομίσω στη Λισαβόνα από το 1999 έως το 2001. Αλλά δεν θα ξεχάσω την εποχή που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με αποχαιρέτησαν με δάκρυα».

Διαβάστε ακόμη...