ΠΑΟΚ: Κρίσιμες ώρες για Μίχελ

Απο onsports.gr : Στην Θεσσαλονίκη επιστρέφει ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής και άμεσα θα ξεκαθαρίσει η παραμονή του στον «Δικέφαλο» μετά την παραίτησή του.
Πηγή: onsports.gr
ΠΑΟΚ: Κρίσιμες ώρες για Μίχελ

Κατά την άφιξη του Μαουρίσιο στην Μακεδονία για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ο Λούμπος Μίχελ είχε επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει παραιτηθεί από το πόστο του στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, έπειτα και από τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ στα play offs του Europa League.

Μάλιστα, ο Σλοβάκος είχε τονίσει πως η υπόθεσή του θα ξεκαθαρίσει από την απόφαση που θα πάρει ο Ιβάν Σαββίδης. Τις προηγούμενες μέρες, ο Λούμπος Μίχελ αναχώρησε για την πατρίδα του, μόλις ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του καλοκαιριού, ούτως ώστε να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του, μια και ο γιος του απέκτησε παιδί.

Πλέον, ο Σλοβάκος βρίσκεται στον… δρόμο της επιστροφής στην Τούμπα και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η περίπτωσή του. Στον «Δικέφαλο» υπάρχει η σκέψη να μην γίνει νέα πρόσληψη, στο ενδεχόμενο που αποχωρήσει ο Μίχελ, αλλά η θέση να καλυφθεί εκ των έσω, ενώ πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο αλλαγής στην λειτουργία της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...