Ισοπαλία για την Κ20 στην Αλεξάνδρεια (video)

Από inpaok.com: Ισόπαλη 2-2 με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας στην Ημαθία αναδείχθηκε η Κ20 του ΠΑΟΚ, σε φιλική αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.
Πηγή: inpaok.com
Ισοπαλία για την Κ20 στην Αλεξάνδρεια (video)

Ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος βραβεύθηκε πριν από την σέντρα του αγώνα (διαβάστε εδώ), είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Λίγες ήταν οι καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι γηπεδόυχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 53ο λεπτό, με ψηλοκρεμαστό σουτ του Σαμαρά. Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν ρυθμό, πίεσαν κι έτσι όχι απλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 75′ με τον Παπαδόπουλο, αλλά και να προηγηθούν στο 78′ με τον ίδιο ποδοσφαιριστή.

Τελικά, λίγο πριν το τελικό σφύριγμα της λήξης, ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά του Γιαλαμίδη, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το φιλικό ματς, μέσα σε μία ιδιαίτερα «θερμή» ατμόσφαιρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΦ Αλεξάνδρειας: Κούζας, Σκλιοπίδης, Αργυρίου, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος, Αβραμόπουλος, Ραχήμ, Καρατζάογλου, Κόλα, Μυλωνάς.

ΠΑΟΚ Κ20: Μούτσα, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λυρατζής, Πανιώτης, Τσαούσης, Κόζακ, Τσιγάρα Δούμτσης, Αηδονίδης, Βρανάς.

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης από το emvolos.gr:

Διαβάστε ακόμη...