Τα πρώτα δείγματα γραφής του Ελ Καντουρί!

Από sdna.gr: Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν η μοναδική... όαση του ΠΑΟΚ στο χθεσινό φιλικό με τον Βόλο, με τον Μαροκινό άσο να δείχνει με το "καλημέρα" ένα δείγμα των αρετών του, σκορπώντας χαμόγελα στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους φίλους του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Τα πρώτα δείγματα γραφής του Ελ Καντουρί!

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί, από καιρό αποτελούσε τον διακαή πόθο του ΠΑΟΚ. Οι συστάσεις για τον ίδιο περιττεύουν, καθώς πρόκειται για ένα παίκτη με σπουδαίες ποδοσφαιρικές παραστάσεις από τα γήπεδα της Ιταλίας όπου έκανε καριέρα.

Ο Μαροκινός, για να έρθει στον ΠΑΟΚ, χρειάστηκε ο Ιβάν Σαββίδης να βάλει "βαθιά" το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να πληρώσει 1,3 εκ. ευρώ στην Εμπολι με τον 28χρονο να αμοίβεται με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που αγγίζει το 1 εκ. ευρώ!

Στον Δικέφαλο, στιγμή δεν σκέφτηκαν τα χρήματα που απαιτούνταν για να έρθει αυτός στην Τούμπα, διότι, γνώριζαν όσα θα προσφέρει και ήδη από χθες (παρά το αρνητικό αποτέλεσμα), ο Ελ Καντουρί έδειξε πολλά από τα ηγετικά χαρακτηριστικά που έλειπαν από τη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου.

Το SDNA που παρακολούθησε το φιλικό στο Βόλο, "σκιαγραφεί" όσα είδαμε από τον Μαροκινό άσο στα 64' που αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη νεοσύστατη ομάδα του Βόλου.

Ο Ελ Καντουρί, αποτελεί ένα "εργαλείο" στα χέρια του Λουτσέσκου, καθώς εκτός από την ποιότητα που διαθέτει μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Χθες έπαιξε και ως "8άρι" και πίσω από τον φορ σε μερικά σημεία του αγώνα.

Το μεγάλο του "όπλο" όπως έδειξε χθες είναι η γρήγορη σκέψη και οι άριστες επαφές του με τη μπάλα. Ο Ελ Καντουρί, νωρίς νωρίς μόλις στο 5' έδωσε έτοιμο γκολ στον Σταθόπουλο, με την εξαιρετικής ακρίβεια κάθετη πάσα που έβγαλε, όταν και έκοψε την άμυνα των γηπεδούχων στα δύο.

Ενα επίσης χαρακτηριστικό που έδειξε χθες είναι τα αγγίγμάτά του με τη μπάλα. Ο Μαροκινός είναι τεχνίτης, έχει πολύ καλή πρώτη πάσα, ενώ πολλές ήταν οι φορές που με βαθιές μπαλιές "άλλαζε παιχνίδι" προσπαθώντας να προωθήσει το παιχνίδι της ομάδας του.

Στη φάση του 20' όπου προήλθε και το "παρθενικό" του γκολ με τον ΠΑΟΚ, ο Ελ Καντουρί, εκτός από τη γρήγορη σκέψη απέδειξε πως έχει και ταχύτητα και φυσικά εκτέλεση, καθώς δίχως να το πολυσκεφτεί με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Βέβαια, σαφώς και ο ίδιος χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας, να βρει "χημεία" με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, όμως αν η αρχή κρύβει ένα "μήνυμα", τότε οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένουν πολλά από τον 28χρονο Μαροκινό μέσο.

Διαβάστε ακόμη...