Βιεϊρίνια VS Ζαμπράνο σημειώσατε... 2!

Από paok24.com: Αντελίνο Βιεϊρίνια και Κάρλος Ζαμπράνο δεν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους. Έχοντας συνυπάρξει για πολλά χρόνια στη Μπουντεσλίγκα, ο Πορτογάλος με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ και ο Περουβιανός με αυτή της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έχουν τεθεί αντιμέτωποι έξι φορές!
Πηγή: paok24.com
Βιεϊρίνια VS Ζαμπράνο σημειώσατε... 2!

Συνολικός απολογισμός; Μία νίκη για τον Βιεϊρίνια, δύο για τον Ζαμπράνο και τρεις ισοπαλίες, με την πρώτη "μάχη" των δύο ποδοσφαιριστών να λαμβάνει χώρα στις 15 Δεκεμβρίου 2012 στη Volkswagen Arena. Σε εκείνο το παιχνίδι, η Άιντραχτ πήρε το "διπλό" με σκορ 2-0, με τον Βιεϊρίνια να αγωνίζεται ως βασικός αλλά να αντικαθίσταται στο 85΄ και τον Ζαμπράνο να αγωνίζεται σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Στις 18 Μαρτίου 2013, αυτή τη φορά με γηπεδούχο την Άιντραχτ, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας τους, αμφότεροι αντικαταστάθηκαν για λόγους τακτικής. Ο μεν Ζαμπράνο στο 55΄, ο δε Βιεϊρίνια στο 89΄.
Και στα δύο αυτά παιχνίδια, ο Πορτογάλος αγωνίστηκε στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης...

Στις 30 Αυγούστου 2014, Βιεϊρίνια και Ζαμπράνο συναντήθηκαν για τρίτη φορά, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Μπουντσελίγκα με γηπεδούχους τους "Λύκους'. Τελικό αποτέλεσμα; Και πάλι 2-2, με τον Βιεϊρίνια να αντικαθίσταται στο 69΄ και τον Ζαμπράνο να αγωνίζεται σε ολόκληρο το ματς.

Στις 3 Φεβρουαρίου 2015, οι δύο ποδοσφαιριστές δεν... πολυσυναντήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό γιατί ο Πορτογάλος αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ στην ισοπαλία των δύο ομάδων στη Φρανκφούρτη με σκορ 1-1, με τον Ζαμπράνο να βρίσκεται φυσικά στο κέντρο της άμυνας της Άιντραχτ. Και οι δύο αγωνίστηκαν σε όλη την αναμέτρηση.

Η πρώτη νίκη του Βιεϊρίνια εις βάρος του Ζαμπράνο, έλαβε χώρα στις 16 Αυγούστου 2015 στην Volkswagen Arena, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, Με τον Πορτογάλο να έχει πλέον καθιερωθεί ως δεξιός μπακ, οι "Λύκοι" επικράτησαν με 2-1 του Ζαμπράνο και της παρέας του, με τους δύο παίκτες να παίζουν σε όλο το παιχνίδι.

Σε ότι αφορά την έκτη και τελευταία συνάντηση των δύο ποδοσφαιριστών επί γερμανικού εδάφους, έλαβε χώρα στις 24 Ιανουαρίου 2016, με την Άιντραχτ να εκμεταλλεύεται τη δύναμη της έδρας της και να κερδίζει με σκορ 3-2. Ο Ζαμπράνο αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι, όπως και ο Βιεϊρίνια...

Διαβάστε ακόμη...