Μέσα στον μήνα ξεκαθαρίζει το τοπίο με τις ανανεώσεις

Από sdna.gr:Ο ΠΑΟΚ έκλεισε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τις φετινές του μεταγραφές (υπάρχει ένα μικρό παράθυρο για την απόκτηση επιθετικού) και πλέον από δω και πέρα στο... κάδρο μπαίνουν οι συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων με Πέλκα και Κουλούρη.
Πηγή: sdna.gr
Μέσα στον μήνα ξεκαθαρίζει το τοπίο με τις ανανεώσεις

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο μεταγραφικό παζάρι του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Ιβάν Σαββίδης, έντυσε στα "ασπρόμαυρα" τους Ρέι, Πασχαλάκη, Λημνιό, Λεβέκ, Μαουρίτσιο, Μακ, Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια και Ζαμπράνο, ανεβάζοντας κατακόρυφα την ποιότητα του ρόστερ.

Βέβαια, από τη στιγμή που απομένουν οκτώ μέρες για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους παίκτες όλα μοιάζουν πιθανά, ωστόσο μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο πρόθεση των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι να τελειώσουν και με το θέμα των ανανεώσεων.

Δημήτρης Πέλκας και Ευθύμης Κουλούρης είναι οι δύο παίκτες που τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι και η απόφαση του ΠΑΟΚ για την ανανέωση των συμβολαίων τους είναι δεδομένη.

Οι όποιες αρχικές συζητήσεις είχαν γίνει ελέω μεταγραφικής περιόδου έμειναν στάσιμες και πλέον θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους δύο παίκτες, επιθυμία των οποίων είναι να παραμείνουν στον σύλλογο που τους ανέδειξε.

Σε ό,τι αφορά τον χρονικό ορίζοντα που εκτιμάται πως θα συμβεί αυτό, όλα δείχνουν πως μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη θα έχουν τελειώσει αμφότερες οι δύο περιπτώσεις.

Διαβάστε ακόμη...