Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ουέλιτον (videos)

Από paok24.com:Μία περίπτωση που απασχολεί έντονα τον #PAOK. Ποιος είναι ο 30χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός.
Πηγή: paok24.com
Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ουέλιτον (videos)

Βιεϊρίνια, Μαουρίτσιο και Ζαμπράνο. Τα τρία πρόσωπα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες και τελικά ντύθηκαν στα "ασπρόμαυρα". Ποιος είπε όμως ότι έκλεισε οριστικά το μεταγραφικό κομμάτι για τον ΠΑΟΚ;
Με τις ελληνικές ομάδες να έχουν τη δυνατότητα να ενισχυθούν μέχρι και τις 11/9 όλα είναι πιθανά. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έσπευσε να τονίσει μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Αθανασιάδη, πως θέλει έναν αντικαταστάτη του, με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή στην κορυφή της επίθεσης υπάρχουν ο Πρίγιοβιτς και ο Κουλούρης και κατά συνθήκη ο Μακ.

Μία από τις πιο αξιόλογες περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί, είναι αυτή του Ουέλιτον Σοάρες ντε Μοράις. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος άσος έχει προταθεί στον "Δικέφαλο" και εξετάζεται σοβαρά, για να καλύψει το κενό που άφησε ο Κλάους.

Πρόκειται για έναν παίκτη σε καλή ηλικία, με πολλά γκολ και καλά νούμερα γενικότερα, ωστόσο σίγουρα δεν είναι μία φτηνή περίπτωση.

Ο Ουέλιτον έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Καϊσέρισπορ, καθώς ήταν απλήρωτος λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τουρκικός σύλλογος και παρά το γεγονός ότι έφτασε μία... ανάσα από την Γαλατασαράι, τελικά δεν υπέγραψε.

Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε πολύ κοντά και στη Ρεν, ταξιδεύοντας μάλιστα και στη Γαλλία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, κάτι που έγινε, αλλά δεν έκλεισε η μεταγραφή του, καθώς οι Γάλλοι θεώρησαν πως δεν έχει κινήσει όλες τις διαδικασίες για να μείνει ελεύθερος από την "Καϊσέρισπορ".

Την περσινή σεζόν, ο δεξιοπόδαρος άσος σημείωσε 34 συμμετοχές (28 στο πρωτάθλημα κι 6 στο Κύπελλο) με 15 γκολ και 3 ασίστ, τη σεζόν 2015-16 είχε 22 συμμετοχές με 7 γκολ και 7 ασίστ, ενώ τη σεζόν 2014-15 έφτασε τις 34 συμμετοχές, με 13 γκολ και 9 ασίστ.

Ο Ουέλιτον αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, αν κι έχει αγωνιστεί και στις πλευρές, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Σάο Πάολο, Γκρέμιο, Σπαρτάκ Μόσχας, Θέλτα και Μερσίν, πριν "μετακομίσει" στην Καϊσέρισπορ.

Πάρτε μία "γεύση" από τον 30χρονο Βραζιλιάνο μέσα από τα παρακάτω βίντεο...

Διαβάστε ακόμη...