Ανεπίσημο ντεμπούτο για Ουάρντα

Από paok24.com: Oι δύο νεοαποκτηθέντες του Ατρόμητου, Ουάρντα και Ρισβάνης, "έκλεψαν" τις εντυπώσεις στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Πηγή: paok24.com
Ανεπίσημο ντεμπούτο για Ουάρντα

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Ριζούπολης, ο Ατρόμητος επικράτησε με σκορ 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης. Το γκολ πέτυχε με κεφαλιά ο Ρισβάνης από κόρνερ του Ουάρντα στο 75’.

Ο Αιγύπτιος, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ ήταν αρκετά δραστήριος και σκόρπισε χαμόγελα στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ατρόμητου. Φανέλα βασικού και για τον Χατζηϊσαία που αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του στην ομάδα του Περιστερίου.

Απόλλων Σμύρνης (Άκης Μάντζιος): Ταΐρης (46' Ζαρόπουλος), Κοντοές (46' Μπαμπιάρζ), Κύργιας (46' Μπαμπιάρζ) , Ντάσιος (67' Καλλέργης), Μάατσεν (46' Κονέ), Σιατραβάνης (46' Μανδρινός), Αλμπάνης (67' Ανιέτε), Μάατσι (46' Ελμπάζ), Μπιτζιμίν (46' Βαφέας), Βαλλιανός (67' Κούρος), Χουάρεζ (46' Παπάζογλου)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Νάτσος (67' Κιβρακίδης), Χατζηισαΐας (46' Ρισβάνης), Ζησόπουλος (46' Καρασαλίδης), Οριόλ (46' Γιαννούλης), Κυριακίδης (46' Μάντσον), Βασιλακάκης (46' Μπουσουλάτζιτς), Ούμπιντες (46' Ουάρντα), Μενσά (46' Ντιγκινί), Βασιλείου (46' Μανούσος), Μπαστακός (46' Ντάουντα)

Διαβάστε ακόμη...