Έκσταση στον κόσμο του ΠΑΟΚ για το «ντεμαράζ»

Από metrosport.gr:Περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ διέθεσε ο Ιβάν Σαββίδης για την ενίσχυση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.
Πηγή: metrosport.gr
Έκσταση στον κόσμο του ΠΑΟΚ για το «ντεμαράζ»

Η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη για την ποιοτική ενίσχυση του ΠΑΟΚ με παίκτες από το «πάνω ράφι» τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, προκάλεσε τον έντονο ενθουσιασμό των φιλάθλων του Δικεφάλου, οι οποίοι διαπιστώνουν μετά από αρκετά χρόνια, πως ήρθαν παίκτες οι οποίοι είναι «γεννημένοι νικητές» και οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Κυριολεκτικά (δεν έχουμε καμία διάθεση να υπερβάλλουμε) επικρατεί έκσταση στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για αυτή την μεταγραφική ενίσχυση. Πρόκειται για μία έκρηξη αισιοδοξίας μετά τον μεταγραφικό «βομβαρδισμό» με την απόκτηση των Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί και του Σαμπράνο. Σπουδαία είναι η απόκτηση του Ρέι, όπως και των υπολοίπων οι οποίοι βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας. Μάλιστα ο Περουβιανός είχε συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ από την Πέμπτη και το τυπικό σκέλος της επιβεβαίωσης της συμφωνίας ολοκληρώθηκε χθες.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ διαπίστωσαν πως ο Σαββίδης, παρά την πικρία του από τον βαρύ αποκλεισμό από την Έστερσουντ, πείσμωσε περισσότερο.

Όπως αποκαλύπτουμε στο σημερινό ρεπορτάζ, από το βράδυ του βαρύτατου αποκλεισμού από την Σουηδική ομάδα, ο μεγαλομέτοχος έδωσε την εντολή για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την απόκτηση των ποιοτικών παικτών, οι οποίοι μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός, πως μόνο αυτό το καλοκαίρι, ο Σαββίδης διέθεσε ένα ποσό το οποίο ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ για τις 9 συνολικά μεταγραφές αυτής της περιόδου. Μιλάμε για ένα πολύ υψηλό ποσό, το οποίο ξεπερνά κάθε προηγούμενη επένδυση σε έμψυχο υλικό, που έχει γίνει στον ΠΑΟΚ μέσα σε μία μεταγραφική περίοδο. Το μπάτζετ της ομάδας εκτοξεύεται, το ρόστερ «ξεχειλίζει» από ποιότητα και όλο το ενδιαφέρον από εδώ και πέρα, στρέφεται στο «μοντάρισμα» της ομάδας. Αυτό, είναι, ξεκάθαρα, έργο του Λουτσέσκου.

Η ανάλυση των οικονομικών δεδομένων για το ποσό που αποφάσισε ο μεγαλομέτοχος να διαθέσει για την ενίσχυση της ομάδας, θα γίνει τις επόμενες ημέρες στο ρεπορτάζ της «Μ». Στα 15 (+) εκατομμύρια ευρώ, περιλαμβάνονται οι αγορές των παικτών από άλλες ομάδες, τα ποσά που αντιστοιχούν στο πρώτο (μόνο) έτος των συμβολαίων των νεοαποκτηθέντες και η εφορία που προστίθεται σε αυτά τα συμβόλαια. Είναι... εξωπραγματικό το ποσό που αποφάσισε να διαθέσει ο Σαββίδης, ειδικά από την στιγμή που δεν υπολογίζει σε έξτρα έσοδα, όπως είναι αυτά της συμμετοχής της ομάδας σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ μέχρι χθες δεν είχε πουληθεί κάποιος παίκτης. Δείχνει όμως κάτι πολύ σημαντικό. Ο μεγαλομέτοχος αφουγκράστηκε την απογοήτευση του κόσμου από τον αποκλεισμό – ντροπή και έστειλε το μήνυμα πως δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Απεναντίας, έδειξε με έμπρακτο τρόπο, πως είναι περισσότερο αποφασισμένος από ποτέ, για να δώσει στην ομάδα όλα τα «όπλα» για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ειδική εκδήλωση για τους «4»

Είναι πολύ πιθανό η ΠΑΕ την ερχόμενη εβδομάδα να διοργανώσει μία εκδήλωση στην οποία θα παρουσιάσει τους Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί και Σαμπράνο, τους παίκτες δηλαδή οι οποίοι «έκλεισαν» και ανακοινώθηκαν κυριολεκτικά τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε ακόμη...