«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Απο paok24.com : Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ξεκίνησε εδώ και μια εβδομάδα την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, με τους στόχους να είναι υψηλούς σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Πηγή: paok24.com
«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό ρόστερ, με την παραμονή των Λύμουρα, Μαγαλιού και Ταρπάγκου και την προσθήκη ταλαντούχων και έμπειρων Ελληνίδων αθλητριών.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρίσκεται η Κιάνι Αλμπάνεζ, ενώ μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου αναμένονται και οι άλλες δύο Αμερικανίδες, Μάλαρντ και Λιούϊς.

Έτσι, ο Βασίλης Μασλαρινός θα έχει τη δυνατότητα μέσω των προπονήσεων και των φιλικών προετοιμασίας να «χτίσει» τη νέα του ομάδα τουλάχιστον έναν μήνα πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του τμήματος.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ θέλουν σύμμαχο στη φετινή τους προσπάθεια τον κόσμο του Δικεφάλου, με τον υπεύθυνο του τμήματος κ. Βασίλη Αγγελίδη να στέλνει το μήνυμα του μέσα από το PAOK24:

"Τα εισιτήρια διαρκείας βρίσκονται στη διάθεση του κοινού της ομάδας. Εμείς θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου και ζητάμε από όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ να είναι κοντά μας".

Υπενθυμίζουμε, ότι τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν κοστίζουν 15 ευρώ και αφορούν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Τρόποι διάθεσης:

1. Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ (ΘΥΡΑ 7 Γηπ. Τούμπας), τηλέφωνο: 2310 988.000

2. PAOK BC Store (PAOK Sports Arena)

3. Από τον Γενικό Αρχηγό του τμήματος, κ. Βασίλη Αγγελίδη, τηλέφωνο: 6977838724

Διαβάστε ακόμη...