Ρόστερ που «τρομάζει»!

Από paok24.com: Το #PAOK24 αναλύει το ρόστερ του φετινού #PAOK
Πηγή: paok24.com
Ρόστερ που «τρομάζει»!

Ρόστερ που «τρομάζει»!

Οι ανανεώσεις, τα μεταγραφικά «μπαμ» και οι κινήσεις με το βλέμμα στο μέλλον.

Με τον Κώστα Αμοιρίδη να έχει για δεύτερη χρονιά τα ηνία του τμήματος, τον Γιώργο Χατζηβασιλειάδη να παραμένει στον ρόλο τον γενικού αρχηγού της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο να απαρτίζεται από τον έμπειρο προπονητή Τάκη Φλώρο και τον βοηθό του Αλέκο Κωνσταντινίδη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει για μια ακόμη σεζόν, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Το τμήμα του Δικεφάλου δημιούργησε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο μοιάζει ως το απόλυτο φαβορί για την άνοδο, με παίκτριες που διαθέτουν εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α1, ενώ παράλληλα ιδιαίτερο βάρος δίνεται και στην επόμενη ημέρα με την προσθήκη ιδιαίτερα ταλαντούχων και νεαρών κοριτσιών.

Οι ανανεώσεις

Όπως σας είχε ενημερώσει το PAOK24, το φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ δε θα θυμίζει σε τίποτα την περσινή σύνθεση της ομάδας η οποία κατέκτησε αήττητη το ντάμπλ στην ΕΠΕΣΘ.

Οι απαιτήσεις της κατηγορίας είναι σαφώς μεγαλύτερες, ωστόσο πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ήταν να εξετάσουν το ρόστερ της περασμένης σεζόν και παράλληλα να προχωρήσουν στις μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Έτσι, στο ρόστερ του Δικεφάλου παρέμεινε η αρχηγός και πολυτιμότερη παίκτρια της περασμένης χρονιάς, Μαρία Κοτέογλου (ακραία), η οποία μαζί με τις Ειρήνη Μαλακίδου (κεντρική), Κολτσιάκη Σταματίνα (διαγώνια) και Παπαφωτίου Έλενα (κεντρική), που επίσης ξεχώρισαν, αποτελούν τον συνδετικό κρίκο του φετινού με τον περσινό ΠΑΟΚ.

Τα μεταγραφικά «μπαμ»

Ο Δικέφαλος προχώρησε σε συνολικά 13 μεταγραφές, εκ των οποίων οι έξι από αυτές είναι «πρώτης γραμμής».

Το «βάρος» για τη δημιουργία του παιχνιδιού πέφτει τη νέα σεζόν στην πασαδόρο Αναστασία Νικολαΐδου. Η 25χρονη παίκτρια τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στον Πρωτέα Κορδελιού, τον Εαρινό, το Ανατόλια και τον Αίαντα Κιλκίς.

Η Χριστίνα Σωτηρίου μαζί με την αρχηγό Μαρία Κοτέογλου θα αποτελέσουν το βασικό δίδυμο στις ακραίες. Η Σωτηρίου είναι ακόμη μια έμπειρη παίκτρια με παραστάσεις από μεγάλες κατηγορίες, αφού έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Άρης, το Ανατόλια και η ΧΑΝΘ.

Το μεγάλο «μπαμ» του ΠΑΟΚ ήρθε στο φιλέ, με την απόκτηση της Κυριακίδου Ευαγγελίας που αγωνίζεται ως κεντρική. Το βιογραφικό της «μιλάει» από μόνο του. Αίας Ευόσμου, Ολυμπιακός, Ηρακλής, αλλά και συμμετοχές με την εθνική ομάδα!

Την τετράδα στη θέση των κεντρικών κλείνει η Γιαννούλη Κορίνα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, η οποία στο παρελθόν αγωνίστηκε με τις φανέλες του Ασκληπίου Τρικάλων και των Μακεδόνων Αξιού.

Ο Δικέφαλος ενισχύθηκε και στις θέσεις της διαγώνιου και λίμπερο, με την απόκτηση της Εύης Γεροβασιλείου η οποία έχει περάσει με επιτυχία από αρκετές ομάδες της Θεσσαλονίκης και της Μαρτίνας Ξανθοπούλου η οποία προέρχεται από το ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, ενώ είναι και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας.

Ενίσχυση με φόντο το μέλλον...

Επτά νέες ταλαντούχες παίκτριες προστέθηκαν επίσης στο ρόστερ του Δικεφάλου για τη νέα σεζόν, με σκοπό να στελεχώσουν το τμήμα κορασίδων του συλλόγου, αλλά και παράλληλα να είναι σε θέση να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα όποτε τους ζητηθεί παίρνοντας εμπειρίες δίπλα σε σπουδαίες παίκτριες.

Έτσι, από τη νέα σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζονται και οι: Μπαλογιάννη Κωνσταντίνα (ακραία), Κυπαρρίση Σταματία (ακραία), Λεονταρίδου Έλενα (ακραία - κεντρική), Σανιώτη Βασιλική (λίμπερο), Πιλιτσίδου Σωτηρία - Ελένη (ακραία - διαγώνια), Μπάμπη Άννα-Μαρία (πασαδόρος) και Φλέγκα Ρεβέκκα (πασαδόρος).

Διαβάστε ακόμη...