Βιεϊρίνια-Μαουρίτσιο: Πότε θα είναι έτοιμοι να παίξουν!

Από thessports: Βιεϊρίνια και Μαουρίτσιο ήταν τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ (σε αναμονή πάντα και για τον Ζαμπράνο…) και λογικό είναι, από τη στιγμή μάλιστα που από σήμερα άρχισαν προπονήσεις με την ομάδα, το ενδιαφέρον πλέον να εστιάζεται στο πότε θα είναι έτοιμοι να μπουν κανονικά σε φουλ ρυθμούς και φυσικά να παίξουν.
Πηγή: thessports.gr
Βιεϊρίνια-Μαουρίτσιο: Πότε θα είναι έτοιμοι να παίξουν!

Όπως ενημερώνουν από τον ΠΑΟΚ, αμφότεροι θα χρειαστούν ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό στάδιο ετοιμότητας και να είναι στο 100% από όλες τις πλευρές. Για τον Μαουρίτσιο αυτός ο χρόνος υπολογίζεται στις 2-3 εβδομάδες, ενώ ο Βιεϊρίνια, ο οποίος πρόσφατα αντιμετώπισε κι εναν τραυματισμό στο γόνατο, ενδεχομένως να χρειαστεί λίγο παραπάνω.

Ιδιαίτερα για τον Πορτογάλο, έκανε μεν κανονικά προετοιμασία με τη Βόλφσμπουργκ, ωστόσο μετά τον τραυματισμό του, δεν έχει προπονήσεις με ομάδα.

Όσο για τον Μαουρίτσιο ακολούθησε το πρώτο στάδιο των προπονήσεων με τη Ζενίτ Αγλιας Πετρούπολης, όμως από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος, ήταν στη Βραζιλία κι ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης με προσωπικό γυμναστή, ώστε να διατηρηθεί σε καλό επίπεδο ετοιμότητας.

Όπως φάνηκε από τις εξετάσεις και τις σχετικές μετρήσεις που έγιναν, και οι δύο βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, ωστόσο επειδή τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες δεν είχαν ρυθμό προπονήσεων με την ομάδα, θα χρειαστεί να γίνει ιδιαίτερη διαχείρηση.

Βέβαια, το πότε ακριβώς θα είναι σε θέση να αγωνιστούν, αποτελεί καθαρά απόφαση του Ράζβαν Λουτσέσκου και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παίξουν και νωρίτερα από τις 2-3 εβδομάδες, διάστημα στο οποίο υπολογίζεται ότι θα είναι 100% έτοιμοι.

Διαβάστε ακόμη...