Μοναδικός στόχος η επιστροφή στην Α1

Από inpaok: Η επίσημη παρουσίαση του γυναικείου τμήματος βόλεϊ για την σεζόν 2017-2018 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31/8 στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: inpaok.com
Μοναδικός στόχος η επιστροφή στην Α1

Μπορεί να το ανδρικό τμήμα να διαπρέπει τα τελευταία τρία χρόνια, κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα, ωστόσο και οι «ασπρόμαυρες» την περσινή χρονιά ανέβηκαν αήττητες στην Α2 και τώρα ο μεγάλος τους στόχος είναι η επιστροφή στην Α1.

Το ρόστερ της ομάδας:

Κοτέογλου, Κολτσιάκη, Μαλακίδου, Παπαφωτίου, Νικολαΐδου, Σωτηρίου, Κυριακίδου, Γεροβασιλείου, Ξανθοπούλου, Γιαννούλη, Μπαλογιάννη, Κυπαρίσση, Λεονταρίδου, Σανιώτη, Πιλιτσίδου, Μπάμπη, Φλέγκα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Τάκης Φλώρος δήλωσε:

«Γνωρίζω αυτό το χώρο. Έχω πάνω από 10 χρόνια που ασχολήθηκα με τον ΠΑΟΚ. Η πρόταση της ομάδας ήταν πολύ ελκυστική. Θέλουμε να υλοποιήσουμε τα οράματά μας που είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Η ομάδα που έχει συγκροτηθεί είναι δια χειρός κ. Αμοιρίδη. Στο χέρι μας είναι πλέον να δουλέψουμε και παρουσιάσουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Σιγά σιγά θα μπορέσουμε να δούμε και εντός αγωνιστικού χώρου τη δυναμική της».

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Αμοιρίδης είπε:

Πέρσι ξεκινήσαμε μία μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που ανήκει. Μέσα από τη δουλειά και το ήθος μας θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή . Το αποτέλεσμα θα δείξει την προσπάθειά μας. Άμα χαρούμε αυτό που κάνουμε, είμαι σίγουρος πως θα πετύχουμε τους στόχους μας. Να καλωσορίσω τις νέες αθλήτριες και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στη νέα σεζόν. Όποιος δουλεύει δεν χάνεται. Αυτό είναι το δικό μου μήνυμα».

Η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Μαρία Κοτέογλου:

«Ελπίζω να εκπληρώσουμε όπως και πέρσι τους στόχους μας. Τόσο σε επίπεδο γυναικών όσο και σε επίπεδο κορασίδων εύχομαι η ομάδα μας να πρωταγωνιστήσει».

Ευαγγελία Κυριακίδου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ έστω και στα τελειώματα της καριέρας μου. Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Είναι πολύ σημαντική η κίνηση που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ και χαροποιεί τον κόσμο της Θεσσαλονίκης. Εύχομαι η ομάδα να ανέβει στην κορυφαία κατηγορία και να κοντράρει τους αθηναϊκούς συλλόγους».

Κορασίδα Πιλιτσίδου από τον Άρη:

«Ήθελα να ανέβω επίπεδο αγωνιστικά γι αυτό και έρχομαι στον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου».

Διαβάστε ακόμη...