Παρασκευή εξελίξεων στον ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Κρίσιμη μέρα η Παρασκευή για πολλά θέματα που αφορούν την τελική διαμόρφωση του ασπρόμαυρου ρόστερ.
Πηγή: inpaok.com
Παρασκευή εξελίξεων στον ΠΑΟΚ

Αρχικά στην Τούμπα περιμένουν το ΟΚ της FIFA για την περίπτωση του Κάρλος Σαμπράνο όπως ανέφερε το INPAOK σε ρεπορτάζ που μετέφερε πριν λίγες ώρες.

Παράλληλα εξελίξεις αναμένονται και για τις περιπτώσεις των παικτών που ενδέχεται να μην συνεχίσουν την καριέρα τους στην Τούμπα.

Όπως είναι γνωστό στην Τούμπα έχουν φτάσει δυο διαφορετικές προτάσεις για τον Γκόικο Τσίμιροτ ενώ έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον τόσο για τον Εβγεν Σάχοφ όσο και για τον Μάριν Λέοβατς. Το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κροάτη ήταν και ο λόγος που απορρίφθηκε πρόταση που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αφορούσε τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη.

Το ενδιαφέρον για Σάχοφ – Λέοβατς (αλλά και τον Τσίμιροτ) προέρχεται από ομάδες χωρών που η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου δεν κρύβουν ότι σε περίπτωση που δεχθούν σοβαρές προτάσεις για την παραχώρηση ή τον δανεισμό των παικτών που προαναφέρουμε (δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προστεθεί στη λίστα και κάποιο άλλο όνομα) δεν θα είναι αρνητικοί με δεδομένο ότι το ρόστερ είναι ασφυκτικά γεμάτο μετά τις προσθήκες των Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο, Βιειρίνια και του Σαμπράνο.

Διαβάστε ακόμη...