Οριστικά στον ΠΑΟΚ ο Ζαμπράνο!

Από sdna.gr : Απίστευτο θρίλερ με τη μεταγραφή του Κάρλος Ζαμπράνο με τον Περουβιανό να φοράει τελικά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μέσα όμως από έγκριση της μεταγραφής του από τη ΦΙΦΑ!
Πηγή: sdna.gr
Οριστικά στον ΠΑΟΚ ο Ζαμπράνο!

Η αγωνία στο κατακόρυφο για τον Περουβιανό άσο, που όπως όλα δείχνουν θα φορέσει τη φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος, μέσα όμως από έγκριση της μεταγραφής από την ΦΙΦΑ.

Ο ΠΑΟΚ έκανε εμπρόθεσμα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, συμφώνησε στα πάντα, όμως η Ρούμπιν Καζάν καθυστέρησε την μεταγραφή μέσα από το ηλεκτρονική σύστημα και πλέον αύριο αναμένεται να δοθεί η έγκριση της μεταγραφής μέσω ΦΙΦΑ.

Σύμφωνα με τα όσα λένε στον ΠΑΟΚ, είναι μία τυπική διαδικασία, αφού η ΦΙΦΑ δέχεται αυτές τις μεταγραφές εξετάζοντας το αίτημα της ομάδας αλλά και της ομοσπονδίας. Στη προκειμένη περίπτωση του ΠΑΟΚ και της ΕΠΟ.

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει στα πάντα και τον Ζαμπράνο αλλά και με την Ρούμπιν για δανεισμό ενός έτους, ο Περουβιανός έχει υπογράψει κανονικά το συμβόλαιο το οποίο και έχει κατατεθεί και το μόνο που απομένει είναι να εγκρίνει η ΦΙΦΑ το αίτημα του ΠΑΟΚ και της ΕΠΟ.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ζαμπράνο θα είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και η τελευταία μεταγραφή της τρέχουσας περιόδου.

Διαβάστε ακόμη...