«Ο Βιεϊρίνια γυρνάει την πλάτη του στην Βόλφσμπουργκ;»

Απο paok24.com : Με τίτλο: "Ο Βιεϊρίνια γυρνάει την πλάτη του στους... Λύκους;" , οι Γερμανοί αποτυπώνουν το έντονο "φλερτ" του Πορτογάλου άσου με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Ο Βιεϊρίνια γυρνάει την πλάτη του στην Βόλφσμπουργκ;»

Το θέμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια παραμένει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για τον ΠΑΟΚ, που καλείται να ενεργοποιήσει τη "βόμβα" της επιστροφής του τις επόμενες ώρες. Όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, ο αγαπημένος της "ασπρόμαυρης" κερκίδας μοιάζει μια... ανάσα από την Τούμπα, μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα σε εκείνον και τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Ρόλο - κλειδί στην υπόθεση ωστόσο αναμένεται να παίξει η Βόλφσμπουργκ στις διαπραγματεύσεις της με τον ΠΑΟΚ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ανάγνωση του γερμανικού Τύπου με φόντο το "φλερτ" του ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια. Όπως σημειώνουν οι Γερμανοί:

"Μετά από διασταυρωμένες πληροφορίες από την Ελλάδα και την Γερμανία, ο Βιεϊρίνια φλερτάρει με την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, ο 31χρονος έχει ήδη συμφωνήσει για ένα τριετές συμβόλαιο και το μόνο που απομένει είναι να συμφωνήσει και η Βόλφσμπουργκ προκειμένου να κλείσει θετικά η μεταγραφή του πρωταθλητή Ευρώπης. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Αυτήν την περίοδο ο Βιεϊρίνια δεν είναι στη διάθεση της γερμανικής ομάδας λόγω ενός τραυματισμού στους προσαγωγούς. Ο Βιεϊρίνια βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε συζητήσεις και με την Νις αλλά και την Στουτγκάρδη. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει κρύψει πως θα αισθανόταν καλά να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, εκεί που αγωνίστηκε προτού πάρει μεταγραφή στην Βόλφσμπουργκ..."

Διαβάστε ακόμη...