Πιέζει τον ΠΑΟΚ η Καραμπάγκ για την παραχώρηση του Ενρίκε

Aπό sdna.gr: Σε εξέλιξη βρίσκεται το ραντεβού μεταξύ του ΠΑΟΚ και των εκπροσώπων του Πέδρο Ενρίκε αναφορικά με την υπόθεση δανεισμού του στην Καραμπάγκ.
Πηγή: sdna.gr
Πιέζει τον ΠΑΟΚ η Καραμπάγκ για την παραχώρηση του Ενρίκε

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα Ενρίκε στον ΠΑΟΚ, καθώς οι διαπραγματεύσεις του Δικεφάλου με τους εκπροσώπους του παίκτη και την πλευρά της Καραμπάγκ συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη.

Η επιθυμία του Βραζιλιάνου είναι να αποχωρήσει, καθώς το δέλεαρ της συμμετοχής του στους ομίλους του Champions League, είναι μεγάλο, όμως όπως προκύπτει για την ώρα, υπάρχει ένα σημαντικό σημείο διαφωνίας μεταξύ των δύο συλλόγων σχετικά με τον τρόπο παραχώρησης του Ενρίκε στην ομάδα του Αζερμπαϊτζάν.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ παραχωρεί τον παίκτη με ετήσιο δανεισμό, δίχως να μπει οψιόν αγοράς του, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να υποστηρίζουν πως ο Ενρίκε είναι παίκτης που υπολογίζεται από την ομάδα. Την ίδια ώρα οι Αζέροι που καλύπτουν το συμβόλαιο του παίκτη, επιθυμούν να μπει οψιόν ύψους 2-2.5 εκ. ευρώ για την αγορά του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ενώ στον ΠΑΟΚ την ίδια ώρα επιχειρούν να τελειώσουν την υπόθεση Βιεϊρίνια κάτι που αν τελικά συμβεί, τότε θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την παραχώρηση του Ενρίκε. Οπως και να χει μέχρι το βράδυ η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει.

Διαβάστε ακόμη...