Δια χειρός Ιβάν Σαββίδη

Από paok24.com: Μια ακόμη μεταγραφική υπόθεση του ΠΑΟΚ περνάει από το χέρι της οικογένειας Σαββίδη...
Πηγή: paok24.com
Δια χειρός Ιβάν Σαββίδη

Κατά την διάρκεια της αναμονής του Μαουρίτσιο στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", η συζήτηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ επεκτάθηκε και στα διάφορα μεταγραφικά ζητήματα, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Αυτό που διαρρέεται από τους "ασπρόμαυρους" αναφορικά με τον Πορτογάλο άσο, είναι πως το θέμα διαχειρίζεται από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει αναλάβει το θέμα της επιστροφής του Βιεϊρίνια στην Τούμπα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι η μοναδική που πέρασε από τα χέρια του μεγαλομετόχου καθώς η συμβολή του υπήρξε καθοριστική σε αρκετά "καυτά" θέματα.

Η αρχή έγινε με τον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα με την παρέμβαση του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της Ζενίτ. Μάλιστα, ο Σλοβάκος άσος είχε ευχαριστήσει δημόσια τον Ιβάν Σαββίδη για τη βοήθειά του, σημειώνοντας πως αν εκείνος δεν είχε μεσολαβήσει, θα ήταν πολύ δύσκολη η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Υπογραφή Σαββίδη φέρεται να μπήκε και στην υπόθεση Μαουρίτσιο, δεδομένου πως από τις αρχικές συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή φάνηκε πως δύσκολα θα προκύψει... γάμος.

Διαβάστε ακόμη...