Αυτοί που κόπηκαν

Από inpaok.com: Η τρέχουσα εβδομάδα, αποτελεί περίοδο για τις υποχρεώσεις των παικτών με τις εθνικές τους ομάδες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, που θα διεξαχθεί στην Ρωσία.
Πηγή: inpaok.com
Αυτοί που κόπηκαν

Από πλευράς ΠΑΟΚ, στα αντιπροσωπευτικά τους συστήματα κλήθηκαν οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Ρόμπερτ Μακ και Γκόικο Τσίμιροτ.

Ωστόσο υπάρχουν και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αν και καλούνται συχνά στις Εθνικές τους ομάδες, αυτήν την φορά δεν έλαβαν την πολυπόθητη κλίση.

Ο λόγος για τους Μάριν Λέοβατς, αλλά και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Ομάρ Ελ Καντούρι.

Ο πρώτος, δεν διανύει και την καλύτερη του περίοδο στην Τούμπα, αφού δεν έχει πιάσει ακόμα υψηλά στάνταρ απόδοσης στα πρώτα παιχνίδια της ομάδας. Έτσι ο ομοσπονδιακός προπονητής Άντε Τσάτσις δεν επέλεξε τον αριστερό μπακ του Δικεφάλου για τους αγώνες με το Κόσοβο και την Τουρκία.

Χωρίς κλήση έμεινε και ο νέος παίκτης της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, Ομάρ Ελ Καντούρι. Ο 27χρόνος Μαροκινός δεν θα λάβει μέρος στην προσπάθεια της ομάδας του να προκριθεί στο Μουντιάλ, αφού δεν ήταν στις επιλογές του Έρβερ Ρέναρ. Να σημειωθεί ότι ο Καντούρι έχει 27 συμμετοχές και 5 γκολ με την Εθνική της χώρας του.

Διαβάστε ακόμη...