Ο «τελικός γύρος» για Βιεϊρίνια

Από gazzetta.gr: ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια δεν υπήρξαν ποτέ άλλοτε τόσο κοντά, σε τέτοιο σημείο, που όσοι γνωρίζουν τι συμβαίνει και τι ισχύει, να αναρωτιούνται «πως αν δεν γίνει και τώρα η μεταγραφή, πότε θα γίνει;».
Πηγή: gazzetta.gr
Ο «τελικός γύρος» για Βιεϊρίνια

Ο «τελικός γύρος» για Βιεϊρίνια

Η αλήθεια είναι πως ο Πορτογάλος χαφ της Βόλφσμπουργκ παρέμεινε στο μεταγραφικό κάδρο του ΠΑΟΚ όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα, γι' αυτό και όταν αρκετοί έλεγαν και έγραφαν ότι η μεταγραφή Μαουρίσιο θα είναι η τελευταία, το gazzetta.gr σας ενημέρωνε πως ο «Δικέφαλος» θα κινηθεί προς την πλευρά Βιεϊρίνια.

Από την συνάντηση των δύο πλευρών το βράδυ της Τετάρτης, μπορεί να μη βγήκε «λευκός καπνός», ωστόσο αμφότεροι οι εμπλεκόμενοι έδειξαν διάθεση για αμοιβαία βήματα προς την οριστική συμφωνία.

Τόσο ο ΠΑΟΚ, δηλαδή η οικογένεια Σαββίδη, όσο και ο Βιεϊρίνια, γνωρίζουν πως ο άμμος στην κλεψύδρα αδειάζει επικίνδυνα, γι' αυτό και η αυριανή προτελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου χαρακτηρίζεται «κρίσιμη και καθοριστική».

Πάντως, ακόμη κι αν οι «ασπρόμαυροι» δώσουν τα χέρια με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να ανάψει και η Βόλφσμπουργκ το «πράσινο φως» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Διαβάστε ακόμη...