Ανοιχτό το θέμα Βιειρίνια!

Από inpaok.com: Ανοιχτό το θέμα Βιειρίνια για τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Ανοιχτό το θέμα Βιειρίνια!

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου ξεκίνησε και το ενδιαφέρον του ασπρόμαυρου οργανισμού, έχει στραφεί στην περίπτωση απόκτησης του άσου της Βόλφσμπουργκ.

Μετά την άφιξη του Μαουρίσιο (δείτε εδώ κι εδώ), οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα καταβληθεί η ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση τους διεθνούς Πορτογάλου.

Όπως αποκάλυψε το INPAOK το βράδυ της Δευτέρας (δείτε εδώ), υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας του ΠΑΟΚ με τον Αντελίνο Βιειρίνια.

Στην Τούμπα θεωρούν ότι η προσθήκη του έμπειρου πλέον Αντρέ στο ρόστερ, θα προσφέρει πολύ μεγάλη βοήθεια στην ομάδα με δεδομένο ότι μπορεί να αγωνιστεί σε τουλάχιστον τρεις θέσεις, ενώ διαθέτει προσωπικότητα πολύτιμη για το DNA της ομάδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν την Τετάρτη με στόχο να δημιουργηθούν οι οικονομικές και όχι μόνο συνθήκες που θα «ντύσουν» και πάλι στ΄ ασπρόμαυρα τον Βιειρίνια που εξακολουθεί να παραμένει στην Ελλάδα.

Η περίπτωση Βιειρίνια σχετίζεται με το ενδεχόμενο παραχώρησης του Πέντρο Ενρίκε στην Καραμπάχ, χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Πορτογάλος άσος να αποκτηθεί ακόμα κι αν ο Βραζιλιάνος μείνει στην Τούμπα.

Η Τετάρτη θεωρείται καθοριστική μέρα για να δρομολογηθούν εξελίξεις. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Πέμπτη 31 Αυγούστου και οι δυο πλευρές είναι αποφασισμένες να πατήσουν γκάζι προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από την Γερμανία, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ και ο Βιειρίνια φτάσουν σε συμφωνία, δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την Βόλφσμπουργκ, οι οικονομικές απαιτήσεις της οποίας δεν θα σταθούν εμπόδιο. Άλλωστε οι Γερμανοί επιχειρούν να «χτίσουν» μια νέα ομάδα και πρόθεση τους είναι να απαλλάξουν το μπάτζετ τους από «βαριά» συμβόλαια.

Η οικογένεια Σαββίδη έχει εκφράσει την επιθυμία και τη διάθεση να φέρει στον ΠΑΟΚ τον Πορτογάλο διεθνή ποδοσφαιριστή και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις που αφορούν την περίπτωση του, θεωρώντας ότι η ενδεχόμενη απόκτηση του δεν θα αποτελέσει μια κίνηση εντυπωσιασμού αλλά θα συμπληρώσει (μετά τους Ελ Καντουρί και Μαουρίσιο) το πάζλ μιας ομάδας που δεν μπορεί να έχει άλλο στόχο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...