Το… ρεκόρ του Ουάρντα!

Από thessports.gr: Ο Άμρ Ουάρντα βρήκε τελικά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αφού ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης από τον Ατρόμητο.
Πηγή: thessports.gr
Το… ρεκόρ του Ουάρντα!

Από την αρχή του καλοκαιριού πειθαρχικά παραπτώματα τον έθεσαν εκτός ΠΑΟΚ, πριν πάρει την δεύτερη ευκαιρία και ταξιδέψει στην Ολλανδία για να ακολουθήσει τις τελευταίες μέρες της προετοιμασίας.

Αν και ταξίδεψε στην Ουκρανία για το πρώτο επίσημο παιχνίδι κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ αποφασίστηκε η παραχώρηση του, εκ νέου λόγω πειθαρχικών.

Αρχές Αυγούστου εμφανίστηκε η Αλ Φατέ από την Σαουδική Αραβία με την οποία ήρθε τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο ποδοσφαιριστής σε πλήρη συμφωνία. Παρόλαυτα ο Ουάρντα δεν εμφανίστηκε... ποτέ αφού πήγε στην Μύκονο με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η συμφωνία.

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε η Πορτογαλική Φεϊρένσε με τον Αιγύπτιο να ανακοινώνεται μάλιστα από την ομάδα. Ωστόσο ο δανεισμός του ήταν διάρκειας μερικών ημερών, αφού ξέσπασε «σκάνδαλο» με γυναίκες δύο ποδοσφαιριστών του σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία.

Τελικά βρέθηκε λύση με τον Αιγύπτιο να ανακοινώνεται από τον Ατρόμητο, σε ένα καλοκαίρι που τον βρήκε σχεδόν (αν υπολογίσει κανείς και την Αλ Φατέ με την οποία υπήρχε πλήρη συμφωνία) σε... τέσσερις ομάδες.

Διαβάστε ακόμη...