Η... δύσκολη απόφαση του Ενρίκε

Απο paok24.com : Εξαιρετικά κρίσιμη ημέρα ξημέρωσε στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ με αρκετές υποθέσεις να είναι στον "αέρα".
Πηγή: paok24.com
Η... δύσκολη απόφαση του Ενρίκε

Μπορεί η επικαιρότητα να προστάζει Μαουρίτσιο, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται καθ΄οδόν για Θεσσαλονίκη, ωστόσο, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική αναφορικά με τον Πέδρο Ενρίκε.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Κάραμπαγκ έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Βραζιλιάνο εξτρέμ του ΠΑΟΚ ενώ έχει ήδη καταθέσει πρόταση δανεισμού του παίκτη με οψιόν αγοράς. Τα δεδομένα στην υπόθεση φαντάζουν απλά, ωστόσο, η απόφαση είναι περίπλοκη για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει μια πρώτη θετική προδιάθεση για τη νέα προοπτική που του δίνει η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν.

Και αυτό γιατί οι Αζέροι θα αγωνιστούν στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αποχαιρέτησε νωρίς το Europa League και επικεντρώνεται πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις.

Το γεγονός ότι η Κάραμπαγκ καλύπτει οικονομικά το συμβόλαιο του Ενρίκε μαζί με άκρως δελεαστικά bonus και το συζητάει για την αγορά του ποδοσφαιριστή μετά το τέλος της σεζόν, έβαλαν στο... τρυπάκι τους "ασπρόμαυρους", οι οποίοι ψάχνουν μια... αποφόρτιση στα εξτρέμ, ρίχνοντας παράλληλα το βάρος και στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και παραμένει στο φόντο του Δικεφάλου.

Πλέον το... μπαλάκι πέφτει στον Πέδρο Ενρίκε που θα ζυγίσει τις επιλογές του και θα αποφασίσει ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το ποδοσφαιρικό του μέλλον...

Διαβάστε ακόμη...