«Γι΄αυτό έφυγα από τη Ζενίτ»

Από paok24.com: Ο Ρόμπερτ Μακ επέστρεψε στη Σλοβακία λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα της χώρας του και μίλησε για το κεφάλαιο ΠΑΟΚ που άνοιξε εκ νέου στη ζωή του.
Πηγή: paok24.com
«Γι΄αυτό έφυγα από τη Ζενίτ»

Σε μια συνέντευξη απόλυτης ειλικρίνειας, ο Σλοβάκος άσος αποκάλυψε στους συμπατριώτες του, πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Ζενίτ καθώς αντιλήφθηκε πως ο χρόνος που θα είχε στη διάθεσή του τη φετινή σεζόν θα ήταν περιορισμένος, με τον ΠΑΟΚ να φαντάζει ως την καλύτερη λύση για την καριέρα του.

"Ξεκίνησα την σεζόν με την Ζενίτ, αλλά η κατάσταση ήταν ξεκάθαρη ότι δεν θα πάρω πολλά παιχνίδια στα πόδια μου. Μίλησα με τον προπονητή μου και του ξεκαθάρισα πως θέλω να πάω δανεικός και η μόνη ομάδα που θα πήγαινα θα ήταν ο ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ έχω παίξει ξανά και νιώθω πολύ καλά εκεί. Η Ζενίτ το δέχθηκε και όλα τελείωσαν γρήγορα.

Στην Ελλάδα γνωρίζω το περιβάλλον, τους ανθρώπους και όλα είναι πιο εύκολα για εμένα. Περνάω καλά στον ΠΑΟΚ..." ανέφερε χαρακτηριστικά ο "Ρόμπο".

Μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρύψει και την στεναχώρια του για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, σημειώνοντας -ωστόσο- πως δεν αποκλείεται να βγει σε καλό για τον ΠΑΟΚ: "Η μόνη απογοήτευση ήταν ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Europa League, αλλά θέλουμε να επανέλθουμε με την κατάκτηση ενός τίτλου στην Ελλάδα. Θα έχουμε λιγότερα ματς και περισσότερο χρόνο για αποκατάσταση..."

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...