«Κίτσιου και Χαρίσης αν γυρίσουν, θα είναι καλύτεροι και πιο ώριμοι»

Από metrosport.gr : Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ιορδάνης Κίτσιου, πατέρας του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Στέλιου
Πηγή: metrosport.gr
«Κίτσιου και Χαρίσης αν γυρίσουν, θα είναι καλύτεροι και πιο ώριμοι»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ιορδάνης Κίτσιου, πατέρας του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Στέλιου και μίλησε για την παρουσία του γιου του στο Βέλγιο, τις διαφορές με την Ελλάδα, την δίψα για διάκριση του Κίτσιου και του Χαρίση αλλά και τα ΜΜΕ του Βελγίου που αποθεώνουν τους δύο ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάθισα οκτώ μέρες εκεί κοντά στο γιο μου στο Βέλγιο. Εμεινα ενθουσιασμένος από τα όσα είδα εκεί και δεν αναφέρομαι μόνο στις συνθήκες του ποδοσφαίρου. Υπάρχει σεβασμός, ηρεμία εκεί και αυτό διευκολύνει αφάνταστα όσους πηγαίνουν εκεί για να πετύχουν και δεν αναφέρομαι μόνο στους ποδοσφαιριστές. Εφτασα στο σημείο να θέλω να μείνω και άλλο αλλά λόγω των υποχρεώσεων έπρεπε να επιστρέψω. Λατρεύουν τον Στέλιο και τον Χαρίση για τον χαρακτήρα τους. Μένουν στην ίδια πολυτελή οικοδομή που είναι ιδιοκτησία του προέδρου με όλους τους συμπαίκτες τους. Το γήπεδο είναι τριάντα μέτρα από την οικοδομή που μένουν. Εχουν τα πάντα εκεί, μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο. Στο παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης όταν γινόταν μια λάθος προσπάθεια, ο κόσμος χειροκροτούσε και ενίσχυε τον παίκτη. Είναι τεράστια διαφορά σε σχέση με την Ελλάδα. Ο Στέλιος "ελευθερώθηκε" εκεί, βρέθηκε σε ένα κλίμα που τον εμπνέει η ηρεμία και θα καταλάβουν όλοι τι μπορεί να κάνει στο Βέλγιο ο γιος μου».

Για το αν σκέφτεται να παραμείνει εκεί και μετά το δανεισμό του: «Ο Στέλιος δεν βγάζει από πάνω του τα ρούχα του ΠΑΟΚ. Αλλά θέλει να συνεχίσει στο εξωτερικό και κοιτάει το κάτι παραπάνω. Να εξαντλήσει τα περιθώρια του αλλά δεν ξεχνά ότι προέρχεται από την οικογένεια του ΠΑΟΚ».

Για το ότι η ομάδα του βρίσκεται στη τρίτη θέση: «Διψούν για τη διάκριση εκεί και έχουν ανεβάσει τον πήχη ψηλά. Θέλουν να βγουν στην Ευρώπη κα έχουν μια νεανική ομάδα με τεράστιες φιλοδοξίες».

Για το ότι τα ΜΜΕ αποθεώνουν τον Κίτσιου και τον Χαρίση και αν υπάρχει ενδεχόμενο αγοράς του Στέλιου: «Την άλλη εβδομάδα θα μπορώ να απαντήσω σε αυτό αφού θα έρθουν και οι δυο εδώ. Αλλά μπορώ να σας πω ότι σε κάθε παιχνίδι που τελειώνει, τα παιδιά νιώθουν την αγάπη όλων και κυρίως της διοίκησης. Δεν ξέρω αν θα ζητήσουν να προχωρήσουν στην αγορά των παικτών που τώρα αγωνίζονται δανεικοί εκεί. Αλλά αν χρειαστεί μετά από ένα χρόνο να γυρίσουν σίγουρα θα είναι πιο ώριμοι και καλύτεροι».

Διαβάστε ακόμη...