Μπαίνει στο κλίμα ο Ελ Καντουρί

Από paok24.com : Ο Μαροκινός πήρε "γεύση" αποστολής κι ετοιμάζεται
Πηγή: paok24.com
Μπαίνει στο κλίμα ο Ελ Καντουρί

Δύο μέρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ, ο Ομάρ Ελ Καντουρί συμπεριλήφθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην αποστολή για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Ο Μαροκινός είχε την ευκαιρία να πάρει μία πρώτη "γεύση" από την προετοιμασία της ομάδας πριν από αγώνα, μπαίνοντας στην αποστολή, αν και τελικά δεν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του.

Οι πρώτες ημέρες του Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ δεν ήταν και οι πλέον εύκολες, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της περασμένης Πέμπτης, ωστόσο έστω κι έτσι, ο Μαροκινός μπαίνει σιγά σιγά στο κλίμα της ομάδας, ενώ θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει ακόμη περισσότερο στο διάστημα της διακοπής, όπως και οι υπόλοιποι.

Χαρακτηριστική ήταν και η απάντηση του Ραζβάν Λουτσέσκου χθες στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα, με τον Ρουμάνο να αναφέρει, απαντώντας σε ερώτηση για την ετοιμότητα του:

"Ήταν στη λίστα γιατί είναι ένας επιθετικός παίκτης, έχει πολύ καλή γνώση της τακτικής. Για αυτό τον πήρα στην αποστολή αλλά και για να μπει στο κλίμα της ομάδας, της προετοιμασίας όλων αυτών...".

Διαβάστε ακόμη...