Προετοιμασία Νο 2 για ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Βιαστικά αποχώρησε από το γήπεδο της Τούμπας, η αποστολή του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα.
Πηγή: inpaok.com
Προετοιμασία Νο 2 για ΠΑΟΚ

Από τους παίκτες ζητήθηκε να περιορίσουν τις δημόσιες τοποθετήσεις τους και δόθηκε άδεια μόνον στον Κάτσε να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.

Αμέσως μετά, παίκτες και τεχνική ηγεσία επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο και αναχώρησαν -όπως πάντα- για το ξενοδοχείο προκειμένου να πάρουν τα αυτοκίνητα τους.

Οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι από την Δευτέρα ξεκινά μια άτυπη αλλά ουσιαστική, δεύτερη περίοδος προετοιμασίας.

Ο Ράζβαν Λουτσέκσου και οι συνεργάτες του, έχουν καταρτίσει ένα πρόγραμμα προκειμένου να εκμεταλλευτούν το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος και να βοηθήσουν τους παίκτες στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Το πρόβλημα είναι εμφανές όπως επίσης είναι εμφανές το πρόβλημα στην έλλειψη συνοχής και ομοιογένειας που επίσης σκοπεύει να δουλέψει η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Το ευτυχές για την τεχνική ηγεσία είναι ότι – στη φάση αυτή τουλάχιστον- δεν έχουν κληθεί στις εθνικές ομάδες των χωρών τους, αρκετοί από τους διεθνείς παίκτες του Δικεφάλου.

Στις εθνικές ομάδες έχουν κληθεί οι Πρίγιοβιτς, Μακ, Βαρέλα, Σάχοφ, Τσίμιροτ, Λημνιός, Δεληγιαννίδης, Κουλούρης.

Ο Ελ Καντουρί θα ξεκινήσει με ειδικό πρόγραμμα με προοπτική να είναι απόλυτα έτοιμος για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη...